Dimensiunea conteaza cand vine vorba despre SEO

Dimensiunea conteaza cand vine vorba despre SEO

Doriti, fara doar si poate, ca site-ul dumneavoastra sa fie usor de utilizat si intuitiv pentru vizitatori. Nu doriti ca site-ul sa aiba o multime de pagini si nu doriti ca paginile sa fie incarcate de continut.

Dar atunci cand discutati cu cineva care isi castiga existenta din optimizarea motoarelor de cautare (SEO), reactia persoanei respective va fi “Vai, asta e foarte rau pentru SEO!”.

Este foarte important sa intelegeti cativa factori extrem de importanti pentru o clasare mai buna in rezultatele cautarii organice ale motoarelor de cautare, astfel incat sa puteti atinge, in cele din urma, un echilibru sanatos intre un site usor de utilizat si o pozitie excelenta in clasamentul rezultatelor cautarii. Continue reading »

Cine are nevoie de optimizare seo?

Cine are nevoie de optimizare seo?

Cam toti stim ce inseamna seo si ce inseamna optimizare site sau macar la ce ne ajuta aceste lucruri si prin urmare in acest articol vom determina cine are nevoie de SEO?

In general toti avem nevoie de seo dar aici va aparea si o mica problema. Este evidenta ca doua site-uri care sunt diferite nu au cum sa apara concomitent pe prima pagina pe Google in prima pozitie si la fel se intampla si cu locul doi, locul trei si oricare alt loc.

Nu se vor afisa niciodata doua pagini in acelasi timp si de aceea ne intrebam ce este de facut in acest sens? Cine va trebui sa se apuce de SEO si care sunt cei care nu ar trebui? Raspunsul este ca cei care isi permit sa investeasca in aceste servicii ar trebui sa o faca. Continue reading »

Good SEO is About Working Smart, Not Hard

Good-SEO-is-About-Working-Smart-Not-Hard
SEO (search engine optimization) is a process that’s important for any webmaster who’s interested in increasing the amount of traffic his or her site gets. That means people who want to make money off their websites should be particularly interested in it. Learning the ins and outs of SEO can be confusing; there seem to be a million equally-valid strategies out there.

Read through this article, and you should pick up some solid advice that will work well with any SEO technique you choose to employ.The optimization game all comes down to keyword selection, really. If you pick general keywords with lots of traffic and lots of competition, you can concentrate on taking a small slice of a big pie. If you want to focus on specific keywords that get less traffic, you want to dominate those phrases utterly. Continue reading »

Publicitatea gratuita prin DB Poster – mai buna decat SEO?

Publicitatea gratuita prin DB Poster - mai buna decat SEO?SEO (Search Engine Optimization) este conceptul care a ridicat foarte multe intrebari si probleme de-a lungul timpului. Inca de la inceputul aparitiei acestui concept, acesta s-a modificat foarte mult, lansand in batalia pentru accederea intre primele pozitii Google, o multime de resurse umane si de resurse pecuniare.

Din nefericire insa, Google, prin update-urile sale, a facut din ce in ce mai grea incercarea a diverse firme de a pastra un PR (page rank) cat mai bun, Penguin si Panda fiind doi dintre cei mai importanti algoritmi care au ingreunat munca dezvoltatorilor si antreprenorilor din orice segment de piata.

Pentru ca SEO nu va muri niciodata, cautam in permanenta proceduri care sa imbunatatesaca performantele paginilor noastre, fireste, incercand sa apelam la proceduri legale si cat mai putin costisitoare. Probabil este inutil de spus faptul ca Adwords este din punct de vedere Google solutia de promovare la indemana tuturor, costurile necesare acoperirii unei astfel de promovari fiind destul de mari si neaducand intotdeauna rezultatele scontate. Continue reading »