Tot ce trebuie sa stiti despre instrumentul Site Explorer de la Ahrefs

Tot ce trebuie sa stiti despre instrumentul Site Explorer de la Ahrefs

0 Shares
0
0
0

Ahrefs este cea mai noua intrare in spatiul de instrumente pentru legaturi de cercetare. Ei folosesc botul propriu si indicele propriu (pe care-l spun ca se bazeaza pe informatii de la o conexiune la trilion de site-uri web).

Ei sustin ca indicele lor este actualizat la fiecare 30 de minute, iar datele proaspete sunt disponibile utilizatorilor lor in 30 de minute de la reimprospatarea actuala a indexului.

Ahrefs are, de asemenea, o baza de date de aproximativ 45 de milioane de cuvinte cheie din 9 tari diferite (US GB FR RU DE ES IT AU BR). Instrumentele din cadrul membrilor lor sunt:

Tot ce trebuie sa stiti despre instrumentul Site Explorer de la Ahrefs

  • Site Explorer
  • Analiza SERP
  • rapoarte
  • Labs / Instrumente

Tarifarea lor este foarte simpla si creste sau scade numai in functie de volumul de date la care aveti acces. Puteti verifica tarifele usor de inteles pe pagina lor de pret.

Pentru a putea beneficia insa de instrumentele oferite de Ahrefs la un pret foarte atractiv, veti putea opta pentru un cont Ahrefs cumparat in grup, iar astfel veti avea posibilitatea sa utilizati cele mai noi si mai performante instrumente seo pentru un pret de doar 59.99$ lunar.

Mai mult decat atat, veti putea folosi si alte instrumente si veti avea acces la peste 90 de site-uri din domeniu, incluse in acelasi plan tarifar.

In continuare vom discuta Site Explorer si link-uri.

Site Explorer

Site Explorer al lui Ahref functioneaza in mod similar cu Majestic’s Site Explorer si site Explorer al lui SeoMoz. Ahrefs Site Explorer combina trei instrumente SEO deosebit de puternice intr-o singura interfata:Organic traffic research, Backlink checker, Paid traffic research.

Link-uri noi

In fila Legatura noua puteti sa reveniti la o luna anterioara sau sa lucrati in luna curenta si sa gasiti link-uri nou descoperite in fiecare zi. Iata cum arata:

Faceti clic pe oricare zi doriti si veti obtine o lista a adreselor URL de conectare, a paginii de legatura vizata si a textului de ancorare utilizat pentru link.

Acest raport va poate ajuta sa inversati, pana la zi, o campanie de construire a link-urilor pe care concurentul dvs. o executa, si va poate ajuta deasemenea sa evaluati propria campanie de legatura sau chiar va ajuta sa identificati o problema de crestere a legaturii care ar fi putut duce la un fel de pedeapsa sau un filtru de optimizare.

Acum, retineti ca, pe baza instructiunilor lor privind accesarea cu crawlere, legaturile mai puternice de la site-urile mai puternice au tendinta de a fi accesate cu crawlere mai frecvent, astfel incat site-urile de spam a apropierilor legate de mesajele spam sa nu mai fie receptionate. Pentru acel nivel de cercetare profunda, un raport istoric de la Majestic SEO si un verificator de status link-uri, cum ar fi Advanced Link Manager, este probabil un pariu mai bun.

Link-uri pierdute

Fila Lost Links are aceeasi interfata cu raportul New Links. Pentru propriul dvs. domeniu, poate doriti sa luati in considerare urmarirea propriilor legaturi in ceva asemanator cu Raven sau Buzzstream, dar acest instrument face raportul scazut link-uri pana la zi. Combinati-le cu preferintele lor cu crawlere (link-uri mai bune = atentie mai rapida) si puteti observa rapid picaturi de substante.

Puteti utiliza acest raport pentru a gasi linkuri pe care un concurent le-a pierdut, din care puteti contacta webmasterul si puteti vedea daca nu puteti promova site-ul sau continutul similar pentru a castiga link-ul pe care concurentul dvs. il obtine anterior.

0 Shares
You May Also Like