serviciu live suport de calitate

Modul in care afacerea ta este influentata de un serviciu live suport de calitate

0 Shares
0
0
0

Poti face un test simplu. Dupa ce ai contactat cele mai bune servicii de live suport, asa cum sunt cele de pe https://livesuport.ro, tot ce trebuie sa faci este sa inchizi telefoanele companiei si vei vedea eficienta chatului de pe site. Desigur, este necesar sa oferi suport si asistenta prin cat mai multe metode posibile, deci nu renunta complet la telefon.

Decuplati numerele si va dati seama rapid ca chat-ul live are timpi de raspuns mai rapizi decat aproape orice alt canal de asistenta pentru clienti si de asemenea posibilitati de interactiune mai mari.

serviciu live suport de calitate

Aceasta inseamna ca puteti gestiona chiar si mai mult de 60 de clienti pe ora cu ajutorul unei companii care ofera live suport. In schimb, poti descoperi ca nu s-a raspuns nici macar la o intrebare pe retelele de socializare sau ca telefonul nu a sunat.

Vorbind din experienta noastra personala, chat-ul live stimuleaza vanzarile online. Pana la 83% dintre consumatori au nevoie de un anumit tip de asistenta atunci cand efectueaza o tranzactie online.

Acesta este motivul pentru care oamenii prefera sa cumpere de pe site-uri web cu chat live. Acestia pot primi raspunsuri rapide la intrebari. Asistenta live chat in timpul platii creste ratele de conversie.

Ca exemplu, Post Affiliate Pro a raportat o crestere de 23% a ratei de conversie atunci cand au implementat chat-ul live pe site-ul lor. Avand la dispozitie agentii de chat live 24/7 inseamna ca nu pierdeti din vanzari. Cu toate acestea, doar discutiile live nu sunt suficiente; trebuie sa va instruiti agentii pentru a-l utiliza corect.

Este cea mai buna practica sa ai cel putin un agent disponibil in orice moment, deoarece, dupa cum a raportat Forrester , 45% dintre consumatorii din SUA ar parasi un site web in mijlocul unei tranzactii online daca nu exista nimeni care sa raspunda la intrebarile si preocuparile lor.

Un alt raport spune ca 77% dintre consumatori au spus ca trebuie sa discute cu o persoana reala inainte de a face o achizitie online.

Analizand statisticile, este clar cat de important este chat-ul live pentru a oferi cea mai buna experienta posibila pentru clienti si pentru a creste vanzarile pentru afacerea ta.

Chatul live creeaza relatii pe termen lung

Pentru sustenabilitatea afacerii dvs., construirea de relatii pe termen lung cu clientii este o necesitate absoluta. Clientii satisfacuti au mai putine sanse sa treaca la concurenta. Statisticile arata ca 89% dintre consumatori au incetat sa mai faca afaceri cu o marca dupa o experienta slaba de asistenta pentru clienti. Nu numai asta, dar 86% dintre clienti vor plati cu 25% mai mult pentru o experienta mai buna pe site si o asistenta tehnica deosebit de usor de obtinut.

Chatul live este un mod fantastic de a construi relatii pe termen lung cu clientii. Cand clientii simt ca sunteti acolo pentru a asculta, legaturile sunt mai usor de format, iar loialitatea provine din asta.

Potrivit Zendesk, 73% dintre consumatori considera ca asistenta prietenoasa a clientilor ii face sa se indragosteasca de o companie, in timp ce 52% au efectuat achizitii multiple de la o companie dupa o experienta pozitiva initiala cu sistemul de servicii pentru clienti.

0 Shares
You May Also Like