Strategie easy-money la pariuri sportive

0 Shares
0
0
0

Strategie-easy-money-la-pariuri-sportiveFiind atat un viciu cat si o meserie, pariori profesionisti  isi mentin existenta din acest lucru. Daca pariorii au multe strategii prin care ei trebuie sa isi limiteze investitiile iar intr-un final sa obtina mereu cel putin bugetul initial.

Atunci cand vine vorba de case de pariuri online ele ofera cote cat mai atragatoare pentru a atrage clienti . Casele pariuri sportive online sunt puse la incercare cu fiecare strategie a unui profesionist deoarece pentru el conteaza fiecare 0.01 din cota.

Aici aveti o lista cu case de pariuri online de unde puteti alege , pentru inceput site-ul pe care doriti sa pariati si care credeti ca va avantajeaza  Casedepariuri.info .

Pentru a putea ajunge dupa o serie de pariuri la cel putin bugetul initial din nou trebuie sa aveti o anumita strategie atunci cand faceti pariurile sau in cele mai rare cazuri sa aveti mult noroc, desi norocul vine destul de rar fara ajutor .

[adsenseyu1]

Vizitati case de pariuri Bacau . Niciodata nu trebuie sa pariati pe cote, trebuie sa pariati pe echipe iar prin asta ma refer la faptul ca daca o echipa are o cota de sub 1,20 iar adversarul peste 7, asta nu inseamna ca sunt sanse foarte foarte mari ca echipa cu cota de 1,20 sa castige. Cel mai important este sa luati in calcul factorul surpriza atunci cand cumparati un bilet, iar asta trebuie sa o faceti verificand echipele, jucatori disponibili si ultimele rezultate atat intre cele doua echipe cat si in interiorul campionatului sau cupelor.

Totusi, una dintre cele mai folosite metode pentru un pariu easy-money suna in felul urmator : Cautam 4-5 meciuri cu echipe avand cota sub 1.10 si le punem pe acelasi bilet. Cum sunt sanse mici sa pierdem biletul, putem paria o suma frumoasa de bani, dar din cauza acestei strategii si a meciurilor alese nu trebuie sa ne asteptam la o suma frumoasa atunci cand castigam. Vom recupera doar castigul initial si inca 30-40 % in puls.

Avand suma initiala si inca ceva in plus dupa un pariu cu sanse mari de reusita, putem incepe din nou sa pariem dar trebuie sa fiti atenti, nu se poate garanta niciodata ceea ce o sa se intample intr-un meci de fotbal.

Asa cum o echipa cu cota de 10 poate infrange una cu cota de 1,40, asa poate pierde si o echipa cu cota de 10. Cum in multe cazuri se poate sa nu ne iasa biletul din prima, trebuie sa fim atenti atunci cand alegem suma pe care vrem sa o investim in primul bilet. Niciodata nu trebuie sa investiti pe un singur bilet tot bugetul dumneavoastra deoarece daca o sa pierdeti o sa ramaneti fara nici un ban pentru a mai paria o bucata de timp.

Cel mai simpla strategie de acest gen este sa pariezi pe un singur meci cu cota sub 1.30 o suma mare de bani. Acest gen de pariu isi ofera un castig aproape garantat dar niciodata nu va fi un castig mare, va fi doar undeva la 10-30% din investitia initiala, ceea ce inseamna foarte putin daca nu bagi sume peste 100 lei.

[adsenseyu1]

Atata timp cat asteptati sa castigati un bilet, niciodata nu trebuie sa va asteptati sa castigati sume foarte mari pe acel bilet, dar asta depinde si de investitia facuta, daca a-ti riscat 500 de lei pe un bilet easy-money sunt sanse foarte mari sa isi merite riscul iar mai apoi sa iesiti castigator, dar asta nu inseamna ca dupa aceea daca mai investiti 500 de lei o sa iasa si urmatorul cu succes. Studiati echipele, nu cotele !


Articole asemanatoare:
1.Top 10 NFL gambling tips
2. THE BETTING SLIP: Top tips for Arsenal v Spurs, Liverpool v Manchester United and the rest of the weekend action
3. Premier League Betting Tips: 31 August – 1 September
4.6 Useful Tips About Online Sports Betting

 

0 Shares
You May Also Like