Cum poti deveni tipser pentru pariuri online?

0 Shares
0
0
0

Cum poti deveni tipser pentru pariuri online?Poate ca vrei un nou job. Poate ti-ai dat seama ca uneori ai o gandire usor mai logica decat ceilalti.

Sau poate ti se pare ca vrei sa iti etalezi cunostintele intr-un anumit domeniu dincolo de limita anonimatului, in baza unor rezultate foarte bune obtinute in urma plasarii de pariuri online dintre cele mai norocoase.

Atunci cand sportul devine pentru tine o adevarata a doua religie, intradevar este o activitate foarte la indemana sa devii un asa numit tipser, mai ales in conditiile in care, prin ideile tale, inainte de a te ajuta pe tine, poti sa o faci si in cazul altora.

Exista nenumarate platforme si site-uri ce pun la dispozitie concursuri menite sa ii atraga pe cei care au predilectie vizibila spre pariuri online.

[adsenseyu1]

Faptul ca un individ poate intui in mod corect rezultatul unei competitii sportive sau macar faptul ca se apropie suficient de mult de acesta este un lucru absolut remarcabil, premiat atat de catre specialistii platformei online, cat si de catre restul utilizatorilor, care ajung, in timp, sa pretuiasca parerea acestor persoane cu o capacitate de intuitie peste medie.

Tipserul trece in mod normal prin mai multe stagii. Chiar daca este foarte bun ca si capacitate de gandire sau intuitie, aceasta trecere trebuie sa fie parcursa, deoarece este destul de lung drumul pana ca acesta sa fie bine cotat de catre ceilalti pariori, in baza gandirii tale si sa poata lansa biletul zilei cel mai bun.

Juniorii, tipserii incepatori, sunt cei care, in prima faza, isi ofera informatiile astfel incat veridicitatea si exactitatea acestora sa poata fi apreciata in urma rezultatelor. Ulterior, in baza unor rezultate foarte bune, se poate accede catre etapa urmatoare, ajungand astfel ca parerea lor sa poata fi fara doar si poate ascultata.

Desi majoritar aceste pronosticuri sunt relationate cu norocul, dat fiind specificul activitatii, o simpla zi norocoasa nu te poate ajuta sa devii tipser de profesie. Sunt necesare perioade temporale destul de mari in care se va face documentarea cu privire la activitatea depusa, iar aceasta necesita foarte multa rabdare si stapanire de sine.

Consecventa este foarte importanta deoarece daca probabilitatea de a oferi sfaturi bune este mai mica decat aceea de a oferi informatiile corecte sau cel mai aproape de adevar, atunci, intr-un mod deloc eronat, se poate considera ca intuitia sau pregatirea tipser-lui nu sunt suficiente.

Pe de alta parte, seniorii beneficiaza de experienta, si de un grad sporit de incredere din partea pariorilor online. Tipserii seniori sunt cei care fac din aceasta activitate mai mult decat ar face cineva in mod normal, ajungand sa traiasca la cote extreme rezultatele obtinute.

Desi absolut oricine sustine ideea de a nu te increde orbeste intr-un tipser, daca analizam, vom constata cu totii faptul ca acestia sunt foarte apreciati, parerea lor contand uneori in mod decisiv in luarea unei decizii privitoare la stabilirea mizei pentru un pariu, in cazul anumitor domenii sportive.

Pentru a fi tipser este nevoie de timp. Acesta nu este contorizat in intervalul in care se da pronosticul, ci in cel petrecut in a urmari echipele sau competitiile pentru care se fac estimarile. De multe ori se poate intampla ca un tipser sa fie mult mai agil decat casa de pariuri in sine. In momentul in care acesta sesizeaza schimbarile si ajustarile facute cotelor acordate pariurilor, el poate reactiona in vederea oferirii pronosticului.

Nu de putine ori s-a intamplat ca un tipser sa “miroasa” schimbarile facute de agentii in ceea ce priveste cotele si sa mizeze cumva contrar acestora, reusind sa incaseze castiguri substantiale doar datorita inspiratiei de moment si a unei intuitii deosebite.

[adsenseyu1]

Aceasta activitate este fara doar si poate una extrem de placuta. Necesita timp, ca orice al serviciu, insa poate fi desfasurata si in timpul liber. Platformele online, de tipul Pariuri-x.ro pun la dispozitie foarte multe resurse de documentare pentru aceste persoane, tocmai pentru ca, intr-o anumita masura, ele sunt aducatoare de trafic in site. In conditiile in care tipserii ajung ca parerea lor sa fie nu numai buna, ci si respectata, acestia sunt promovati astfel incat sa atraga clienti.

Pe site-ul www.pariuri-x.ro ei sunt si remunerati pentru norocul si cunostintele lor. Un premiu de 4500 ron ii asteapta pe cei mai buni tipseri, in incercarea acestora de a impartasi lumii cunostintele lor si de a-si face cunoscute abilitile speciale in ceea ce priveste pariurile online.

Mai multe stiri despre pariuri online :

1. Casele de pariuri nu dau șanse studenților în derbiul Clujului. Ce cote sunt la “U” – CFR
2. Curtea Europena de Justitie decide in favoarea caselor de pariuri online 
3. Deutsche Telekom vrea licenţă pentru organizarea de pariuri sportive online
4. Flash din lumea sportului
5. Industria pariurilor sportive se dezvolta online

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like