Care sunt factorii de pozitionare negativi ai unui site

0 Shares
0
0
0

Este evident faptul ca fiecare proprietar de afacere, isi doreste ca firma pe care o detine sa aiba un success foarte mare, insa din pacate, nu toti proprietarii de afaceri se pot mandri cu un astfel de privilegiu.

Ca sa rezisti pe piata trebuie sa fii foarte bun, sa stii sa te promovezi, si sa stii cum sa atragi un numar cat mai mare de ce clienti spre firma ta, asa ca ai putea incerca sa te promovezi cat mai mult in mediul online, datorita faptului ca internetul este sursa cea mai importanta de informatie, asa ca din acest mediu, vei putea atrage un numar mare de clienti.

Ce inseamna acest lucru? Daca site-ul tau va fi vizibil pentru toata lumea, atunci dintre cei care iti vor vizita site-ul, multi oameni vor putea sa iti devina clienti.

Pentru ca site-ul firmei tale sa aiba o vizibilitate cat mai buna in motoarele de cautare, cu siguranta niste trucuri optimizare seo, efectuate de catre specialistii in optimizarea seo, iti vor ajuta site-ul sa aiba un trafic foarte mare.

Trebuie mentionat insa si faptul ca un site, chiar daca are o oarecare vechime, daca nu este foarte bine optimizat, datorita unor factori de pozitionare negativi, nu va fi foarte bine pozitionat.

Supra optimizarea site-ului este un factor de pozitionare negative, iar un bun exemplu in acest caz, este acela in care toate link-urile care duc spre site-ul tau, au anchor-ul identic cu cuvantul cheie urmarit.

In scopul evitarii unei asemenea situatii neplacute, ai putea sa folosesti cat mai multe cuvinte sinonime pentru cuvantul cheie pe care il ai in vizor, atat in continut, cat si in linkurile interne si in cele externe.

Calitatea slaba a continutului textului, sau textul cu continut duplicat, reprezinta alti doi factori nevativi de pozitionare, care nu ii vor permite site-ului sa aiba o clasare foarte buna in motoarele de cautare.

Un alt factor de pozitionare negativ, este fara indoiala reprezentat de erorile de indexare, iar pentru asta, atunci cand nu mai ai nevoie de o pagina de pe site, ar trebui ca in loc sa o stergi, sa creezi o redirectionare spre o alta pagina de pe site.

Asadar, acestia sunt factorii negativi de pozitionare, care pot afecta un site, iar in cel mai bun caz, acesti factori impiedica site-ul sa aiba o pozitionare buna in motoarele de cautare, in timp ce daca stam sa ne luam dupa cea mai rea posibila varianta, asta ar insemna excluderea definitiva a site-ului din motoarele de cautare.

Pentru ca site-ul firmei tale sa nu treaca prin asemenea situatii neplacute, ar trebui sa colaborezi cu o agentie seo de succes de pe piata, iar specialistii din cadrul agentiei respective, vor incepe prin a elimina unul cate unul, toti acesti factori negativi de pozitionare.

Mai mult decat atat, tot datorita unor trucuri optimizare seo, site-ul tau va incepe sa urce pozitii importante in clasamentul motoarelor de cautare, iar in scurt timp va ajunge sa fie prezent pe prima pagina cu rezultate.

0 Shares
You May Also Like