Ce este cognitiveSEO?

0 Shares
0
0
0

Indiferent ca sunteti un profesionist SEO, agentie de marketing digital, SMB sau marca, cautati sa cresteti traficul sau sa monitorizati evolutia site-ului dvs., acest cognitiveSEO va va oferi cea mai buna analiza a strategiei de marketing digital si informatii despre afacerea dvs.

Analiza backlink, auditul continutului si urmarirea rangurilor pentru fiecare site reprezinta avantaje de care puteti sa beneficiati utilizand acest instrument seo, asa ca instumentul va ajuta sa faceti un pas inainte, analizand activ si urmarind site-ul dvs. si concurentii dvs.

Instrumentul SEO ofera un proces unic de analiza care va extrage date critice pentru campaniile dvs. de marketing pe internet.

Instrumentul va va livra informatii de marketing intr-un mod care va va determina sa intelegeti mai bine de ce site-ul dvs. nu poate fi clasat asa cum ar trebui sa fie, in timp ce concurentii dumneavoastra au succesul dorit.

Acesta este deasemenea instrumentul pentru optimizarea cuvintelor cheie si a continutului care va ajuta sa va imbunatatiti clasamentul.

Folosind algoritmi avansati de cautare semantica Google, instrumentul depaseste diferenta dintre SEO vechi si noul continut de marketing. Instrumentul de cercetare competitiv este un marketer complet care va va ajuta sa obtineti clasamentele de top in 3 pasi simpli: Cercetarea cuvintelor cheie, Analiza clasamentului si optimizarea continutului.

CognitiveSEO este instrumentul ideal si pentru detectarea neregulata a legaturilor pentru ambele sanctiuni algoritmice si manuale.

Indiferent daca ati fost afectat de o penalizare manuala sau de legatura algoritmica cauzata de actualizarea Google Penguin, puteti utiliza instrumentul de detectare a legaturilor nefiresc pentru a identifica legaturile problematice care au condus la aplicarea pedepsei. Instrumentul scaneaza intregul profil de legatura si detecteaza legaturile nenaturale care ar fi putut cauza pedeapsa.

Dupa terminarea procesului de detectare, puteti crea fie o lista de informare si puteti contacta proprietarii de site-uri in cauza, fie puteti genera un fisier Disavow gata de trimis.

CognitiveSEO Rank Tracker ofera o precizie exacta pentru tara, limba si oras pentru toate cuvintele cheie urmarite. Intelegand puterea clasamentelor pentru motoarele de cautare contextualizate, verificatorul nostru de rang integreaza cercetarea de cuvinte cheie desktop si mobil, oferindu-va o perspectiva detaliata a pozitiei dvs. de clasament si a pozitiei de cuvant cheie.

Intrucat acelasi cuvant cheie urmarit poate avea diferite pozitii SERP pe urmarirea rankului local sau mobil, instrumentul nostru de monitorizare a rangurilor va ajuta sa fiti mereu in legatura cu clasamentele dvs. reale de cuvinte cheie pentru orice locatie.

Acest instrument mai ofera si date unice pentru a descoperi strategiile concurentilor, iar aici trebuie precizat ca identificarea si intelegerea strategiilor de marketing digitale exacte pe care concurentii dvs. le utilizeaza este esentiala pentru succesul dvs. continuu ca o afacere online.

Stiind modul in care strategia lor de construire a legaturilor a fost implementata in timp sau ce strategie de marketing pe care a rulat-o va reduce sansele de a fi prins in afara tacticii adversarului.

Asadar, tinand cont de toate aceste aspecte, se poate spune despre cognitiveSEO ca face parte din categoria de unelte seo ieftine insa extrem de utile.

Deci, pentru a va putea desfasura cat mai bine activitatea, este extrem de important sa folositi printre altele si aceasta unealta seo, insa puteti sa va orientati si spre diferite alte instrumente seo.

0 Shares
You May Also Like