Cum poti profita de reduceri la achizitia de softuri SEO?

Cum poti profita de reduceri la achizitia de softuri SEO?

0 Shares
0
0
0

Site-urile de group buy site-urile zilnice au devenit extrem de populare si au avut un succes considerabil in ultima perioada.

Datorita ideii lor simple, cele mai multe site-uri locale de afacere zilnica care ofera reduceri de cupoane sunt foarte populare si sunt iubite de publicul larg. Cateva dintre aceste site-uri celebre care au modelul de cumparare de grup sunt: Groupon, LivingSocial, buyter, socialbuy etc.

Spre exemplu accesand Internet marketing group buy ai acces la peste 80 de instrumente SEO folosite de specialistii din intreaga lume, la cel mai bun pret posibil pentru conturi premium.

Majoritatea acestor site-uri de cumparare de grup ofera cupoane cu costuri reduse si, de obicei, vand acele cupoane in prima ora de la depunerea lor, astfel incat ca proprietar al unui astfel de site sa aveti o mare sansa de succes deoarece, odata ce site-ul dvs. capteaza traficul si notorietatea, acesta va avea din ce in ce mai multi vizitatori in fiecare zi, iar profitul va creste.

Cum poti profita de reduceri la achizitia de softuri SEO?

Deci, ce are WordPress de a face cu un site de cumparare de grup, sau cu un site de afacere zilnica? Ei bine, raspunsul este foarte simplu, desi nu pare atat de evident pentru unii oameni care nu folosesc si nu sunt familiarizati cu WordPress.

WordPress pare un instrument simplu de blogging, dar de fapt este mai mult decat atat. A fost votat in 2009 cel mai bun CMS din lume, in 2010 a intrat in Sala de Fame a sistemelor CMS si in 2011 a primit aplicatia Open Source Web a anului. Deci, ca un sistem CMS, WordPress este unul dintre cele mai bune, iar pentru realizarea unui site de cumparare de grup, acesta este exact solutia de care aveti nevoie.

De asemenea, deoarece wordpress este la origini un instrument de blogging, capabilitatile SEO ale acestuia sunt foarte imbunatatite si exista o sansa mult mai mare pentru un site web bazat pe wordpress sa fie indexat de motoarele de cautare decat un site codat normal.

Un alt avantaj al wordpress este comunitatea mare open source, deci daca aveti probleme cu ceva va exista intotdeauna o mare comunitate de amatori si profesionisti care va pot ajuta. De asemenea, un alt avantaj este comunitatea mare de plugin-uri: aveti acces la o baza de date vasta de plugin-uri si majoritatea sunt gratuite.

Intrebarea care ramane este: cum pot sa incep propria mea afacere zilnica sau un site de cumparare de grup? Desigur, solutii sunt mai multe, iar acestea difera in functie de preferinte si disponibilitatea financiara a fiecaruia, insa cea mai buna solutie in acest sens este reprezentata de combinarea unei solutii cu cost redus, in acest caz script-ul pre-fabricat, cu cel mai bun instrument CMS care este WordPress. Rezultatul acestei combinatii este o tema pe care o numim DealPress WordPress Theme si este o tema gata facuta, care transforma site-ul dvs. bazat pe blogul WordPress intr-o tranzactie zilnica sau un site de cumparare de grup. O solutie reala la cheie pentru construirea unui site web asemanator cu Groupon.

Pentru costuri destul de reduse veti obtine o solutie complet functionala si la cheie pentru site-ul dvs. de cumparare de grup. De asemenea, puteti opta pentru servicii pentru adaugarea de functii suplimentare sau modificarea caracteristicilor existente ale temei.

0 Shares
You May Also Like