Care sunt cele mai bune display-uri pentru telefoane?

Care sunt cele mai bune display-uri pentru telefoane?
Fie din propria experienta, fie din experienta persoanelor din jurul nostru, stim ca smartphone-urile sunt echipate cu display-uri extrem de sensibile, care se pot deteriora cu usurinta. Nu ne surprinde faptul ca unii dintre noi sunt nevoiti sa caute un touchscreen telefon sau chiar sa isi inlocuiasca smartphone-ul cu unul nou.

Pentru a ne bucura pe o perioada cat mai indelungata de functionalitatea telefonului nostru, ne dorim sa achizitionam telefoane inteligente cat mai rezistente. Un criteriu important de alegere a unui telefon, dar si a unei tablete, este calitatea ecranului, deoarece prin ecran interactionam cu gadgetul nostru preferat. Continue reading »

De ce sa aleg un smartphone pentru a face fotografii?

De ce sa aleg un smartphone pentru a face fotografii?Populatia tanara, in mod special, isi doreste un smartphone. Si nu orice smartphone, ci unul performant. Asa se face ca telefoanele, chiar daca sunt destul de scumpe, se vand cu usurinta. Chiar daca e de-a dreptul trist, unii ajung sa faca rate la banca sau sa nu aiba ce manca, doar ca sa aiba un iPhone 5s.

Nu stiu daca e un lucru prea convenabil pentru cei care nu-si permit cu adevarat o astfel de achizitie, avand in vedere faptul ca doar un display iPhone 5s original poate costa destul de mult.

Bineinteles, il poti lua si mai ieftin, insa nu va fi original. Daca esti un cautarea unui display iPhone 5s original, intra pe www.magazingsm.ro si comanda unul. Continue reading »