Cum alegi o asigurare de viata prin OVB Allfinanz Romania?

0 Shares
0
0
0

Asigurarile de viata sunt concepute pentru a oferi o siguranta financiara celor dragi dupa ce dvs. plecati din aceasta lume. In functie de situatia dvs., banii va pot ajuta sa achitati datoriile, sa va finantati pensionarea sau sa va ajutati copiii sa plateasca pentru educatia lor.

Exista mai multe tipuri diferite de politici de alegere, insa pentru a face alegerea corecta in privinta politei, cu siguranta veti avea nevoie de servicii de consultanta din partea unor consultanti financiari de la OVB Allfinanz Romania.

Discutam aici de cea mai renumita firma din Romania in ceea ce priveste serviciile de consultanta, asa ca este firesc ca un expert in servicii de consultanta sa va fereasca de greselile pe care le puteti comite daca incheiati polita pe cont propriu, si despre care vom discuta in continuare.

Alegerea tipului gresit de politica

Exista doua tipuri de baza de asigurare de viata: pe termen determinat si asigurari de viata permanente. Oricare dintre consultantii OVB Romania va va informa despre politele pe termen lung ca platesc un beneficiu specific pentru deces si raman in vigoare pentru o anumita perioada de timp.

Asigurarea de viata pe termen determinat poate fi de obicei achizitionata pentru un termen de 5, 10, 15, 20 sau 30 de ani, iar acest lucru il veti afla tot de la specialistul in servicii de consultanta de la OVB.

Asigurarile de viata pe termen lung, pe de alta parte, raman in vigoare pe parcursul vietii. O polita de asigurare de viata pe termen determinat, de 10 – 20 de ani de exemplu va permite sa construiti o valoare in numerar pe care o puteti retrage mai tarziu.

Atunci cand trebuie sa decideti ce alegeti dintre asigurarile de viata permanente si cele pe termen lung, va trebui sa evaluati ceea ce doriti, pentru a face alegerea corecta, insa desemenea veti primi sprijin din partea consultantului in domeniul asigurarilor, de la OVB Romania.

Subestimati nevoile dvs. de asigurare

Aceasta este o alta greseala pe care o puteti face atunci cand incheiati pe cont propriu o polita de asigurare, insa din fericire expertul in domeniul asigurarilor de la OVB Allfinanz Romania nu va va permite sa comiteti o asemenea greseala.

Expertul OVB Romania va va informa ca trebuie sa luati in considerare mai multi factori atunci cand calculati cat de mare nevoie aveti de polita de asigurare de viata. Trebuie sa tineti cont varsta, sanatatea globala, speranta de viata, venituri, datoriile si activele dvs.

Daca ati construit deja o locuinta si aveti si o afacere si nici nu aveti prea multe datorii, este posibil sa nu aveti nevoie de o acoperire atat de mare. Pe de alta parte, daca aveti copii mici si sotul sau sotia dvs. nu are venituri, cu siguranta veti avea nevoie de asigurare suficienta pentru a le asigura linistea financiara pe termen lung.

Nu comparati tarifele

Se poate ca atunci cand doriti sa incheiati o polita de asigurare de viata sa nu studiati tarifele. Specialistul in servicii de consultanta de la OVB Romania va va prezenta o lista cu preturile solicitate de firmele de profil pentru o polita de asigurara ideala pentru dvs. In acest fel veti fi ajutat sa faceti cea mai buna alegere.

Asteptarea prea lunga pentru a cumpara

Cu cat achizitionati mai repede asigurarea de viata, cu atat mai bine. Primele se vor majora numai pe masura ce imbatraniti. Chiar daca aveti o stare relativ buna de sanatate, veti plati mai mult pentru o asemenea polita odata cu trecerea anilor, insa OVB Romania va va informa in legatura cu acest aspect.

0 Shares
You May Also Like