Tricicluri electrice – o optiune de transport eficienta si stabila

0 Shares
0
0
0

Tricicletele electrice sunt vehicule cu trei roti, ce se alimenteaza de un motor electic. Ideea de concepere a lor a fost pentru a deveni o metoda de transport stabila, eficienta si prietenoasa cu mediul in acelasi timp. Tot mai multe persoane aleg aceasta varianta de transport, care poate fi cea potrivita chiar si pentru tine.

Aceste modele de triciclete sunt o alegere perfecta pentru a parcurge distante mai scurte sau mai lungi, indiferent de necesitatile pe care le ai. De asemenea, sunt ideale pentru persoanele mai in varsta, a caror deplasare este mai dificil de facut fara un astfel de echipament.

Site-ul e-scuter.ro iti prezinta o serie de tricicluri electrice pe care le poti comanda in functie de preferintele tale. Acestea sunt echipate cu un motor electric, ce ofera propulsie. Motorul este alimentat de o baterie reincarcabila. Motoarele electrice sunt cunoscute pentru eficienta lor, dar si pentru faptul ca sunt silentioase atunci cand functioneaza, acestea fiind doar cateva dintre cele mai mari avantaje.

Tricicletele electrice reprezinta o varianta foarte stabila, comparativ cu bicicletele sau cu trotinetele. Chiar si asa, sunt foarte usor de manevrat. Aceste vehicule sunt simplu de controlat, iar la dezechilibru reprezinta o varianta mai putin susceptibila.

Pe langa toate aceste beneficii, datorita unei triciclete electrice te poti bucura de mai mult confort. Aceste vehicule au atasata o sa sau un scaun cu spatar, care te sustine in timpul deplasarii.

Totodata, in functie de model, le poti alege pe cele care au spatii de depozitare generoase pentru cumparaturi sau alte bagaje. Varietatea de modele de la e-scuter.ro cuprinde numeroase produse de acest tip, care pot fi cea mai buna alegere pentru tine si nevoile tale.

Viteza perfecta pentru o deplasare pe distante lungi

In functie de modelul pe care vrei sa il alegi, aceste triciclete electrice iti permit sa conduci pe distante mai lungi, fara sa o reincarci prea mult. Cu o singura incarcare, aceste vechicule pot parcurge pana la 100 de kilometri, distanta minima fiind de 20 de kilometri. Bateria se poate incarca la o priza electrica obisnuita, ori la statiile de incarcare destinate acestor vehicule electrice.

Magazinul online e-scuter.ro dispune de o gama larga de triciclete electrice pe care le poti comanda pentru tine, ori pentru o persoana care are nevoie de un astfel de vehicul. Sunt perfecte pentru tineri, ori pentru persoane in varsta, reprezentant o modalitate rapida de transport, economica si nu in ultimul rand – ecologica. Au o viteza perfecta pentru deplasarea pe orice distanta si se incarca foarte rapid.

O idee ecologica pentru livrare

Daca dispui de un restaurant, ori de orice alta afacere de tip HoReCa, aceste triciclete sunt excelente pentru livrare. Fara sa mai fie necesara o masina, tricicletele electrice pot acoperi nevoile in acest sens.

Datorita spatiului de depozitare si a vitezei, comenzile pot ajunge rapid la clienti fara sa fie deteriorate, ori sa intarzie. In plus, acestea sunt o varianta mai economica de a transporta, electricitatea fiind mai ieftina decat benzina.  

0 Shares
You May Also Like