Service OnLaptop

Nu conteaza brandul, OnLaptop dispune de o gama variata de componente

0 Shares
0
0
0

Tehnologia a evoluat si s-a integrat in societate intr-un mod semnificativ in ultimii 15 ani, lucru ce poate fi remarcat in digitalizarea tot mai accentuata, atat la nivel guvernamental, cat si in sectorul privat.  Tot mai multe joburi si activitati educationale presupun folosirea unui calculator sau device smart, fiind cel mai eficient mod de a finaliza proiectele si task-urile.

Laptopurile au devenit unele dintre cele mai populare aparate folosite, fiind utilizate pentru activitati de divertisment, job sau in educatie. Insa, odata cu trecerea timpului si a folosirii intensive a acestuia, anumite componente incep sa se deterioreze si sa nu mai permita o buna functionare.

Display-ul este printre primele piese care se avariaza, insa poate fi foarte rapid inlocuit sau reparat daca apelati la un service laptop de calitate precum OnLaptop. Acestia au o gama variata de displayuri de laptop, fiind pregatiti sa va ajute sa va remediati device-ul, indiferent de model sau dimensiune.

Display laptop – o piesa sensibila

Principalul avantaj al unui laptop este acela ca ofera utilizatorilor oportunitatea de a lucra sau a se juca departe de o sursa de energie, lucru ce se datoreaza bateriei integrate. Mobilitatea insa poate prezenta si anumite riscuri, una dintre acestea fiind posibilitatea de a-l avaria.

Display-ul este una dintre cele mai importante componente, dar si una dintre cele mai sensibile.  Oricat de mult ar fi protejat, accidentele se intampla si lovirea poate duce la incapacitatea acestuia de a oferi o imagine clara.

Schimbare rapida in aceasi zi, doar la OnLaptop

Prima intentie in aceste momente stresante poate fi sa va indreptati catre achizitionarea unui laptop nou. Acest lucru poate fi foarte costisitor si inutil, deoarece schimbarea acestuia poate fi mult mai rapida, ieftina si usoara. OnLaptop ofera clientilor sai serviciul Premium Service, prin care acestia pot beneficia de inlocuirea displayului in doar 60 de minute de la primirea in centru.

De asemenea, desi OnLaptop are sediul in Bucuresti, clientii din alte zone ale tarii pot beneficia de expertiza si calitatea inalta a serviciilor, nefiind necesara prezenta lor fizica. Beneficiarii serviciului Premium Service pot  avea laptopul avariat ridicat si livrat in mod gratuit de catre curier pentru a fi transportat in cele mai sigure si eficiente conditii.

In momentul primirii, acestia vor schimba display-ul si in cazul in care doriti, va pot recomanda anumite upgrade-uri pentru ca sistemul dumneavoastra sa poata continua sa functioneze ca in prima zi.

Tot acum poate fi o oportunitate excelenta de a realiza o verificare preventiva a device-ului, pentru a va putea semnala din timp posibile probleme. Dupa ce acest proces a fost finalizat, OnLaptop va trimite inapoi device-ul reparat.

Cu peste 10 000 de laptopuri reparate in ultimii 10 ani, peste 90% dintre acestea fiind reparate in aceasi zi, OnLaptop este printre cei mai importanti jucatori si depanatori de pe piata.  

Defectarea display-ului laptopului poate fi foarte stresant, insa daca apelati numaidecat la un service laptopuri precum OnLaptop, problema va fi remediata in cel mai scurt timp, putand in acest fel sa va bucurati de device-ul dumneavoastra in continuare.

0 Shares
You May Also Like