Dupa ce criterii iti alegi setul de pensule pentru machiaj?

Daca esti din categoria celor perfectioniste, atunci sigur ai constientizat importanta unui set pensule machiaj profesional.

Nu poti face nici un compromis vizavi de calitatea acestora, astfel ca sesiunea de cumparaturi va necesita implicarea ta deplina. Nu poti alege in graba si nici fara a te uita peste eticheta produsului care ti-a atras atentia. Conteaza o sumedenie de aspecte cand faci astfel de achizitii.

Nu poti risca sa iei o pensula prea mica pentru aplicarea fardului, spre exemplu, pentru ca manipularea ei va fi obositoare si nici nu vei putea realiza o acoperire corespunzatoare.

Continue reading »

Eyelinerul – instrumentul esential al machiajului de zi cu zi

 In ultima perioada, eyelinerul si-a facut loc in trusa de machiaj a multor femei. Reprezinta un instrument usor de folosit, eficient si care aduce efectul original al unui machiaj. La inceput, femeile petreceau foarte mult timp incercand sa realizeze o linie perfect dreapta si perfect simetrica cu cea de la celalalt ochi, lucru deranjant pentru barbatii nerabdatori care le asteptau sa iasa in oras. Continue reading »