Ce preferinte au femeile atunci cand isi aleg gentile?

Ce preferinte au femeile atunci cand isi aleg gentile?

Ne este cunoscut tuturor faptul ca atunci cand vine vorba despre accesorii pentru femei, fiecare doamna sau domnisoara are preferintele sale, astfel ca isi va alege accesoriul in functie de preferinte.

De exemplu, exista o multime de femei care atunci cand vine vorba despre accesorii pentru femei, prefera bijuteriile, asa ca orice accesorii ar avea la dispozitie, tot bijuteriile le-ar alege primele, pentru ca dupa parerea lor, acestea le ofera eleganta de care au nevoie.

Oarecum este firesc ca doamnele sau domnisoarele sa prefere bijuteriile, ele insemnand bun gust, insemnand eleganta si stil, si fiind si foarte scumpe, insa trebuie mentionat faptul ca exista si femei care atunci cand trebuie sa isi aleaga accesoriile, prefera gentile de dama in defavoarea bijuteriilor. Continue reading »

Cum sa porti turcoaz ?

Cum sa porti turcoaz ?
O piatra semipretioasa veche de tot, care reprezinta si culoarea cu acelasi nume, este turcoazul. Aceasta culoare este una dintre culorile verii, ea ne aduce aminte de mare si ne duce cu gandul la ceva tropical, exotic.

La o nunta de vara de exemplu, o femeie care poarta aceasta culoare va iesi in evidenta intr-un mod extrem de placut, mai ales daca va purta si accesoriile potrivite, cum ar fi cercei turcoaz sau o bratara pe masura.

In trecut, turcoazul era considerat o piatra cu proprietati miraculoase si a fost utilizat in diverse moduri, in special pentru bijuterii. Aceasta piatra este subiectul multor legende. Unii credeau ca ea s-a format din lacrimile zeilor. Continue reading »

Sfaturi utile pentru alegerea rochiei de mireasa

Sfaturi utile pentru alegerea rochiei de mireasa
Cand alegi marturiile de nunta, ca acestea sa fie pastrate mai usor de catre invitati, ideal ar fi sa fie puse in pungi de nunta. Pungile de nunta pot arata incredibil de bine si pot fi personalizate.

Daca nu stii de unde sa comanzi pungi de nunta, iti recomandam site-ul www.invitatiedenunta.ro. Intra si vezi modelele disponibile si alte detalii care te intereseaza.

Orice mireasa isi cauta la un moment dat rochia de mireasa. Ea trebuie sa fie una perfecta, care sa se aseze perfect pe corp, deoarece in ziua nuntii in centrul atentiei este mireasa. Iata ce trebuie sa ai in vedere: Continue reading »