Windows 10 Mobile devine disponibil pentru gama Nokia Lumia

Windows 10 Mobile devine disponibil pentru gama Nokia Lumia
Microsoft ar putea lansa cat de curand un update al Windows 10 Mobile pentru gama de telefoane Nokia Lumia, inclusiv pentru modelul Nokia Lumia 520. Un e-mail intern a dezvaluit planurile companiei.

Daca vrei touchscreen Nokia, intra pe MagazinGsm.ro!

Cu mai bine de 3 luni de cand cei de la Microsoft au inceput sa lanseze update-uri pentru Windows Phone 8.1 si telefoanele ce suporta acest sistem de operare la versiunea Windows 10, au aparut anumite e-mail-uri in cadrul companiei, ce sugerau pregatirea lansarii ultimului sistem de operare pentru device-urile mobile. Continue reading »

Nokia Lumia 520 vs Nokia Lumia 530 – display si memorie

Nokia Lumia 520 vs Nokia Lumia 530 – display si memorie
Chiar daca nu mai este pe primul loc in topul vanzarilor de telefoane mobile, Nokia ramane una dintre companiile care continua sa produca telefoane de calitate. In cele ce urmeaza vom incerca sa facem o comparatie intre Nokia Lumia 520 si Nokia Lumia 530, concentrandu-ne atentia in special asupra display-ului si a memoriei celor doua smartphone-uri.

Display

Cu un display de 4 inci, Nokia Lumia 520 are un ecran destul de mare pentru un telefon relativ mic. Rezolutia de 800 x 480 nu poate concura cu cea a smartphone-urilor emblematice, insa, ecranul este luminos, clar si usor de vizualizat. Acesta are o densitate a pixelilor de 235 ppi si o multime de caracteristici utile, cum ar fi interfata touch super sensibila. Continue reading »

Care sunt cele mai bune smartphone-uri ale momentului ?

Care sunt cele mai bune smartphone-uri ale momentului ?
Sunt convinsa ca toti aceia dintre dumneavoastra care se afla in cautarea unui smartphone doresc sa stie raspunsul la acesta intrebare . Tocmai din acest motiv , in cele ce urmeaza o sa va prezint un top al celor mai bune smartphone-uri ale momentului .

Insa , inainte de asta vreau sa va prezint www.magazingsm.ro , un magazin online specializate in comercializarea de accesorii pentru telefoanele mobile . Acumulator original nokia , carcase , huse , incarcatoare si multe alte produse de cea mai buna calitate poti sa gasesti numai daca accesezi   Magazingsm.ro . Continue reading »