Tipuri de incalzire a locuintei

Tipuri de incalzire a locuintei

Sistemele de incalzire radiante furnizeaza caldura direct pe podea sau pe panourile din peretele sau tavanul unei case. Sistemele depind in mare masura de transferul de caldura radiant – furnizarea de caldura direct de la suprafata fierbinte catre oameni si obiectele din camera prin radiatii infrarosii.

Incalzirea radianta este efectul pe care il simti atunci cand poti simti caldura unui element de plita fierbinte din toata camera. Cand incalzirea radianta este amplasata pe podea, este adesea numita incalzire prin pardoseala.

Incalzirea prin incalzitoare radiante cu gaz are o serie de avantaje. Este mai eficienta decat incalzirea la baza si, de obicei mai eficienta decat incalzirea cu aer fortat, deoarece elimina pierderile de conducte. Persoanele cu alergii prefera adesea caldura radianta, deoarece nu distribuie alergeni, cum pot sa faca sistemele de aer fortat.

Continue reading »

Cauta calitatea ca sa-ti construiesti confortul!

Cauta calitatea ca sa-ti construiesti confortul!
Ideea de apartament perfect pare o utopie, chiar in multitudinea de apartamente noi de vanzare in Bucuresti.

Pentru fiecare dintre noi, conceptul de perfectiune se rezuma la ceva diferit. Unii isi doresc un apartament in zona centrala, aproape de agitatie si distractie sau din contra viseaza la o oaza de liniste.

Altii se gandesc la un apartament decorat intr-un stil aparte, vintage, scandinav sau sunt adeptii unui stil cat mai minimalist. Dar sa nu-i uitam si pe cei care isi doresc un apartament bine facut, departe de agitatia orasului. Continue reading »