Poti fi in tendinte cand iarna e in toi?

Poti fi in tendinte cand iarna e in toi?
Sa alegi perechea de cizme de piele potrivita pentru iarna, pentru anotimpul rece, poate fi destul de dificil.

De obicei, femeile se orienteaza spre partea estetica, insa pentru acest anotimp, trebuie sa recunoastem, altele ar trebui sa fie criteriile dupa care alegem o pereche de cizme sau ghete.

Era o poza peste tot pe Facebook care zicea ca atata timp cat afara e frig nu poti arata bine. Geci lungi si groase, fular, sapca si cizme sau ghete butucanoase, toate acestea ne tin de cald, insa nicio o femeie nu se va simti atragatoare imbracata asa. Continue reading »

Ghetele pentru zapada, o alternativa perfecta pentru zilele reci de iarna

 Ghetele pentru zapada, o alternativa perfecta pentru zilele reci de iarna
Decembrie este pe sfarsite si cu totii asteptam primii fulgi de zapada, globurile, luminitele si bradul de Craciun. Anotimpul rece este aici.

Chiar daca indragim aceasta perioada a anului pentru atmosefera si sarbatorile care vin, multi dintre noi ne gandim la temperaturile scazute, frig, ger si la ghetele pentru zapada ce vor face parte din garderoba noastra.

Pentru noi fetele, acest anotimp inseamna multa bataie de cap. Vrem sa aratam bine, insa temperaturile neprietenoase nu ne dau posibilitatea sa purtam ceea ce dorim. Continue reading »