Cine poarta bijuterii si cand sunt purtate acestea?

Cine poarta bijuterii si cand sunt purtate acestea?

Despre bijuterii cunoastem cu totii faptul ca sunt accesorii care pot sa fie purtate atat in viata de zi cu zi, cat si atunci cand trebuie sa completeze perfect o tinuta eleganta pentru o persoana care urmeaza sa participe la un eveniment important.

Ei bine, bijuteriile pot fi purtate chiar si de catre bebelusi, in special de catre fetite. Cu totii stim ca in tara noastra este obiceiul ca inca de la maternitate fetitelor sa le fie gaurite urechile, iar apoi sa le fie pusi cerceii din aur in ureche, pe care de regula ii cumpara nasii.

Apoi, exista copii care primesc diferite bijuterii, fireste nu foarte scumpe de la parinti, pe care acestia insa le poarta cu entuziasm. Continue reading »

Ce cadou ii poti face sotiei?

Ce cadou ii poti face sotiei?

Pentru a-i face un cadou sotiei tale, cu siguranta nu trebuie sa astepti neaparat un eveniment important, asa ca te poti gandi oricand sa o surprinzi cu ceva placut.

Ei bine, atunci cand vrei sa iti surprinzi sotia, poti sa te gandesti la o multime de lucruri frumoase, insa cu siguranta trebuie sa ii oferi drept cadou ceva de care stii ca are nevoie.

Mai mult ca sigur atunci cand ai fost cu ea intr-un magazin mare, a vazut un set de oale si cratite si s-a gandit foarte mult la aceste produse, si chiar ti-a spus cat de bine i-ar prinde si v-ar prinde acasa aceste produse.

Continue reading »