Case la cheie sau apartamente de lux?

Case la cheie sau apartamente de lux?
Atunci cand iti doresti sa achizitionezi o locuinta, esti oarecum pus in fata unei alegeri de care poate depinde tot viitorul tau si a celor drafi tie.

Avand un buget alocat acestui lucru, ipoteza achizitionarii iti prezinta doua ramificatii: fie sa alegi cumpararea unei case la cheie, fie sa achizitionezi un apartament intr-o zona centrala a orasului.

Intre case la cheie si apartamente pana nu demult exista o adevarata competitie din care apartamentele ieseau in mod clar castigatoare. Acest lucru se datora faptului ca ipoteza detinerii unei proprietati in centru orasului, aproape de toate facilitatile, parea o idee mai buna decat oricare alta. Continue reading »

Modernism si postmodernism in arhitectura

Modernism si postmodernism in arhitectura
O data cu inceputurile secolului XX, planuri si linii noi de gandire arhitecturala au fost generate de emfaza arhitecturii revivaliste si a decorarilor elaborate, servind ca precursori ai ceea ce numim astazi, arhitectura moderna. Asociatia mestesugarilor germani din acele timpuri, cunoscuta si ca “Deutcher Werkbund” si-a adus un aport important.

Aceasta a fost fondata in anul 1907. Ideea si conceptul de “design industrial” se naste aici. Urmand aceasta cale, scoala Bauhaus, fondata in Weimar – Germania in 1919, a redefinit granitele arhitecturale stabilite deja in istorie. Continue reading »

Scanerul laser 3D, un instrument de incredere

Scanerul laser 3D, un instrument de incredere
In domeniul ingineriei fiecare detaliu conteaza si are o importanta majora pentru reusita fiecarui proiect. Aparatele pe care fiecare inginer le foloseste trebuie sa fie de ultima generatie si sa ofere rezultate precise si complexe.

Un scanner laser 3D te ajuta, in cazul in care activezi in acest domeniu, sa lucrezi eficient la proiectele tale si sa oferi clientilor tai servicii la cel mai inalt nivel. Scannerul laser si un scanner topografic se pot folosi inclusiv pe platforme mobile si se pot atasa chiar si pe aparate de zbor atunci cand terenul care trebuie cercetat are particularitati ce  trebuie cartografiate si studiate cu atentie.

Programele care se folosesc pentru procesarea informatiilor obtinute reprezinta si ele instrumente indispensabile pentru toti specialistii care isi doresc sa fooseasca un scanner laser in mod eficient si sa alcatuiasca unele proiecte complexe. Scanarea unor terenuri sau cladiri cu ajutorul unui instrument ca scannerul laser 3D ofera mereu cele mai bune rezultate, astfel incat nimic sa nu fie lasat la voia intamplarii. Continue reading »