Cum sa eviti un cadou DEZASTRU?

Cum sa eviti un cadou DEZASTRU?

Iata ca a venit si mult asteptata perioada a sarbatorilor de iarna si vedem cum se aproprie incet incet zilele de Craciun in care trebuie sa oferim cadoul ideal pentru cei dragi, iar gandul acesta ne ingrijoreaza pe cei mai multi dintre noi deoarece, nici in acest an nu avem nici cea mai mica idee despre ce am putea sa le oferim celor dragi drept cadouri de Craciun, evitand ca darul nostru sa reprezinte un dezastru.

Asadar, mai jos este prezentata o lista cu idei de obiecte care ar putea transforma cadoul tau dintr-o intentie buna, intr-o situatie stanjenitoare, dezastruoasa, pe care, in mod evident de dorim sa o evitam.

In primul si primul rand se recomanda evitarea intregii game de cadouri cosmetice, destinate ingrijirii personale, precum cele de igiena intima si nu numai. Continue reading »

Topul cheltuielilor de sarbatori

Topul cheltuielilor de sarbatoriPerioada sarbatorilor nu inseamna doar bucurie, ci si efort si cheltuiala. De la an la an variaza suma pe care oamenii o cheltuie de sarbatori, iar tendinta este usor ascendenta.

O veste buna pentru comercianti. Fie ca te duci in vacanta, fie ca ramai acasa, fie ca iti iei un laptop, un televizor, cumperi un brad artificial sau unul natural fie ca faci cadouri apropiatilor, ori cumperi doar produse alimentare, cheltuielile sunt mai mari decat in restul anului.

Un studiu foarte interesant a plasat Romania pe locul 6 in topul tarilor in care se cheltuieste cel mai mult pe cadouri de sarbatori. Foarte curios este ca ne aflam peste tari cu un nivel de trai mult superior, cum ar fi Olanda.  Continue reading »

Superstitii legate de sarbatorile de iarna

Superstitii legate de sarbatorile de iarna
Ne plac sarbatorile de iarna. Ne place sa primim cadouri de Craciun si sa intram in noul an mai fericiti si mai plini de speranta ca in alti ani.

Sarbatorile de Craciun nu inseamna doar sa primesti, ci si sa daruiesti. Daca vrei sa cumperi online cadouri de Craciun, intra pe Econvenabil.ro si alege un cadou asa cum cautai de mult. Vei gasi o multime de idei de cadouri pe care pur si simplu nu le vei putea refuza.

In aceasta perioada intalnim fel si fel de persoane care au fel si fel de superstitii. Unele dintre ele sunt de-a dreptul amuzante. Continue reading »