Pentru a mentine un avantaj competitiv, trebuie sa fii intotdeauna productiv. Acum putem lucra oriunde cu aplicatii Android si fara a regreta dragul nostru vechi desktop care ne asteapta in birou. Deci, aveti nevoie de un jurnal de intalniri pentru Android, cum sunt:
- Boomerang – Este o aplicatie pentru Gmail care va permite sa setati un timp pentru trimiterea e-mailurilor si sa le urmariti. Puteti afla daca a fost deschis, la ce ora si unde. Este ideal pentru vanzatori sau experti in marketing.
- Google Keep – Este versiunea Google a Evernote. Tineti evidenta gandurilor dvs. prin note, liste si fotografii. Puteti atribui diferite culori notelor pentru a le face mai usor de gasit ulterior.
- Widget DashClock – DashClock inlocuieste ecranul de blocare prin adaugarea de vreme locala, apeluri pierdute si mesaje necitite. Urmatoarea intalnire din calendar, e-mailuri necitite si multe altele.
- Pocket – Pocket este o aplicatie care te ajuta sa pastrati articolele pe care le gasesti pe web si apoi sa le citesti ulterior. De fapt, sloganul sau este „Citeste-l mai tarziu”.
- Dropbox – Dropbox este regele stocarii fisierelor. Daca doresti sa pastrezi fisierele intr-un singur loc, astfel incat sa le poti accesa de pe diferite dispozitive, Dropbox este programul ideal. Toate fisierele sunt intotdeauna la tine si peste tot.
- Evernote – Este una dintre cele mai populare aplicatii gratuite si una dintre cele mai utile. Aplicatia iti permite sa iei note instantanee, sa capturezi imagini de pe web, sa scrii liste de sarcini, mementouri vocale si sa le accesezi de pe mai multe dispozitive oriunde.
- Harti – Este aplicatia Google care iti permite sa accesezi faimosul serviciu global de harti, Google Maps. Daca te afli in cautarea unui loc, a unui oras sau doresti doar sa stii unde te afli, Maps este usor de utilizat si rapid de incarcat.
- All-In-One Toolbox – Aceasta aplicatie este un optimizator de sistem care ofera o multime de instrumente utile si eficiente pentru dispozitivul tau Android. Instrumente de backup si recuperare a datelor, curatator de cache, program de instalare / dezinstalare, manager de pornire si multe altele.
- Android File Manager – Cu această aplicație poti tăia, copia, lipi, șterge și chiar comprima fișiere și foldere de pe dispozitivul tau Android.
- Skyvi (Siri pentru Android) – Îți place Siri pe iPhone. Acum cu Skyvi poti avea Siri pe Android. Această aplicație iti permite să scrii mesaje, să efectuezi apeluri, să asculti muzică pur și simplu utilizând comenzi vocale. De asemenea, poti pune întrebări frecvente și te poti bucura de o conversație.
- Trigger – Această aplicație interacționează cu mediul înconjurător și configurează automat setările telefonului. De exemplu, acasă, configureaza conexiunea de date astfel încât să fie dezactivată atunci când telefonul iti detectează rețeaua wifi sau în mașină când folosesti Bluetooth ca instrument pentru a deschide GPS-ul și a porni aplicația preferată.
- Astro File Manager – Cu Astro File Manager poti organiza, căuta, vizualiza și prelua: imagini, muzică, videoclipuri, documente sau alte fișiere de pe telefon.
- Business Calendar – Business Calendar este o aplicație completă de calendar care poate fi sincronizată cu Google.
Aspecte importante despre dezvoltarea de aplicatii
Stati un minut sa va ganditi la toate aplicatiile de succes pe care le-ati folosit, cum ar fi Candy Crush, Angry Birds, Google maps, etc … Multe idei grozave au modelat lumea noastra mobila si au primit multe laude. Gandeste-te doar la aplicatiile pe care le rulezi pe telefonul tau pe care le folosesti zilnic.
Atatea aplicatii de succes, trebuie sa fie destul de usor! Care este reteta? O idee grozava (originalitatea nu este moarta, asteapta doar sa o gasiti), o linie de Swift (sau JavaScript in functie de preferinte), cativa utilizatori, astfel ca castiga avant si voila!
Acum aveti o aplicatie de succes. Aveti grija doar sa va asigurati ca aplicatia se vede la fel de bine si pe un display iPhone 11 cat si pe un display mai vechi.
Ceea ce ii separa pe cei care nu au succes in lumea aplicatiilor este destul de simplu; creatorii de aplicatii de succes acorda o atentie speciala fiecarei parti a procesului, mai degraba decat sari peste proces.
Prima si, potential, cea mai importanta parte a crearii unei aplicatii. Gandeste-te la asta, ce rost are sa creezi fiecare detaliu al unui proiect doar pentru a afla ca altcineva face deja exact acelasi lucru in acelasi mod; aminteste-ti ca mintile marete gandesc la fel si nu esti singurul din aceasta lume.
Incepeti cu intrebarea „Ce anume diferentiaza aplicatia mea?” Acest lucru poate fi un lucru de valori, un algoritm unic, o sigla unica, orice lucru care se poate distinge de competitie. Unii oameni au avut succes doar in abilitatea lor de marketing.
Efectuati o cautare simpla pe unele dintre cuvintele cheie pe care aplicatia dvs. ar putea fi listate pe Google sau in magazinele de aplicatii (de exemplu, aplicatii mobile in functie de proiectul pe care il creati <locatia dvs.> + <proiectul dvs.>) . Verificati competitia, daca exista, pentru a vedea cu cine va confruntati. Cu cat petreceti mai mult timp in cercetare, cu atat veti cunoaste scopul, directia si obiectivul pentru aplicatie.