Cat de utila este incarcarea wireless pentru terminalele iPhone?

Cat de utila este incarcarea wireless pentru terminalele iPhone?

0 Shares
0
0
0

Fara doar si poate, terminalele iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X sunt cele mai reusite telefoane scose vreodata pe piata de catre gigantul brand american Apple, insa ele sunt si printre cele mai performante telefoane scoase vreodata pe piata.

Ei bine, utilizatorii au asteptat cu mare nerabdare aparitia acestor terminale pe piata, insa tinand cont de preturile mari pe care acestea le au, nu foarte multi utilizatori si le permit momentan.

Un prim amanunt interesant este acela ca aceste terminale, au incarcare wireless integrate de catre brandul american Apple, asa ca telefoanele se pot incarca wireless, folosind un incarcator wireless.Cat de utila este incarcarea wireless pentru terminalele iPhone?

Cu siguranta iti este mult mai la indemana sa folosesti un incarcator iPhone 8, un incarcator iPhone 8 Plus sau un incarcator iPhone X original, pentru a-ti incarca terminalul, dar poti sa folosesti si un incarcator wireless pentru a vedea cum fac acestea fata provocarii.

Referitor la incarcatoarele wireless care au fost special construite pentru aceste trei modele scoase pe piata de catre Apple, trebuie mentionat faptul ca ele au o putere de 7 W, insa cei de la Apple au promis ca vor creste impreuna cu viitoarea actualizare iOS, si puterea de incarcare la 7.5 W, a acestor incarcatoare.

Chiar si asa, si cu un incarcator wireless care sa aiba o putere de 7.5 W, tot nu este suficient ca aceste terminale sa se incarce la fel de rapid ca si in situatia in care ar fi folosit un incarcator Apple original, care vine la pachet cu telefonul.

Referitor la incarcarea wireless a acestor telefoane, trebuie mentionat faptul ca aceasta se realizeaza pe baza de inductie, asa ca pentru a se incarca telefonul, acesta va trebui sa fie asezat pe un pad de incarcare, pentru ca terminalul sa se poata incarca.

Un dezavantaj mare pe care il are acest tip de incarcare, este reprezentat de timpul indelungat care este necesar pentru ca un terminal sa fie incarcat complet, pornind de la 0% baterie.

Plus de asta, mai trebuie mentionat si faptul ca incarcarea wireless nu se face la distanta mare, asa ca acesta ar fi iarasi un dezavantaj major pe care il are acest tip de incarcare.

Si totusi, privind acest tip de incarcare wireless pentru terminalele iPhone 8, iPhone 8 Plus sau iPhone X, trebuie mentionat faptul ca aceasta este utila atunci cand cei care detin acest tip de telefoane merg in oras acolo unde exista pad-uri de incarcare wireless.

In cazul in care aceste incarcatoare wireless ar putea sa functioneze de la o distanta de cel putin 2 metri de sursa de energie, atunci cu siguranta ele ar fi fost mult mai eficiente, iar daca si timpul de incarcare era unul mai scurt, cu siguranta erau incarcatoarele perfecte aceste terminale.

Utilizatorii iPhone, cu siguranta spera ca intr-o buna zi sa apara si asemenea incarcatoare wireless pentru terminalele iPhone, insa pana atunci trebuie sa se multumeasca ori cu aceste incarcatoare, ori cu incarcatoarele standard pe care le-au primit la pachet cu telefonul.

0 Shares
You May Also Like