Diferentele dintre Samsung Galaxy S20 FE si S20

Diferentele dintre Samsung Galaxy S20 FE si S20

0 Shares
0
0
0

Pentru utilizatorii de smartphone-uri Android care isi doresc un dispozitiv care sa poata fi folosit in toate scopurile si care sa faca fata tuturor cerintelor, in mod evident exista optiunea de a alege cele mai recente telefoane de la Samsung.

Aceste telefoane vin cu acumulator original care rezista mult timp incarcat si cu specificatii uimitoare, mai ales dispozitivele Samsung Galaxy S20 FE si S20.

Diferentele dintre Samsung Galaxy S20 FE si S20

Pentru unii utilizatori acest lucru poate fi confuz, pentru ca Samsung Galaxy S20 FE si S20 in opinia unora este acelasi model, insa sunt doua versiuni diferite, iar diferentele sunt importante, si va sunt prezentate in randurile care urmeaza.

Cu Galaxy S20 FE, Samsung lanseaza o versiune revizuita a modelului sau de top din 2020, care este special adaptata nevoilor comunitatii – FE inseamna „Fan Edition”. Cele mai importante inovatii:

Ecran mai mare

Diagonala ecranului Galaxy S20 FE este de 6,5 inci. Rezolutia este de 2.400 x 1.080 pixeli – putin mai putin decat Galaxy S20 obisnuit, care are 3.200 x 1.440 pixeli la 6,2 inci. Ambele afisaje sunt clare. Ambele modele ofera o rata de reimprospatare de 120 Hz, HDR10 + si un panou Super AMOLED. FE retine de asemenea, camera selfie perforata.

Camera frontala de 32 megapixeli

Galaxy S20 FE face un pas mai departe pentru fanii selfie: Senzorul camerei frontale ofera 32 megapixeli, care sunt combinati cu 8 megapixeli in procesul de binning. Avantajul: o lumina mai mare, adica fotografii mai bune in conditii de iluminare slaba, de exemplu in discoteca. Modelul standard S20 ofera „doar” 10 megapixeli, dar un autofocus de care nu intalniti la FE.

Chipset nou

Lel ca S20, Galaxy S20 FE cu 4G este echipat cu Exynos 990 de la Samsung. Variantele 5G au Snapdragon 865 de la Qualcomm.

RAM mai putini

Samsung a redus la jumatate memoria RAM pentru Galaxy S20 FE. In loc de 12 GB, sunt integrati 6 GB. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui sa duca la pierderi majore de performanta.

Capacitate mai mare a bateriei

Stocarea de energie a Fan Edition are o capacitate de 4.500 mAh. In S20 este de 4.000 mAh.

Camera tripla in Galaxy S20 FE: imagini mai bune datorita noului senzor?

La fel ca Galaxy S20, S20 FE ofera o camera tripla formata dintr-un unghi larg, ultra-unghi larg si un teleobiectiv. In ceea ce priveste unghiul larg, nu exista diferente notabile intre modele. Ambele dispozitive ofera senzori cu 12 megapixeli.

Camerele ambelor modele difera in aceste puncte:

  • FE are 8 megapixeli pentru fotografii la distanta, in timp ce modelul standard ofera un record de 64 megapixeli.
  • Dar FE este capabil de zoom optic de trei ori, zoom spatial de 30 de ori (numele Samsung pentru zoom digital acceptat de AI) si stabilizare optica a imaginii (OIS).
  • Cumparatorii versiunii FE trebuie sa renunte la inregistrarile video de 8K. Aici este posibil un maxim de 4K – si un zoom spatial de 100x.

Specificatii comune

Alte specificatii raman aceleasi: Galaxy S20 FE vine cu Android 10, este rezistent la IP68 si ofera un senzor de amprenta pe ecran, pentru a numi doar cateva dintre caracteristicile modelului S20. O mufa pentru casti lipseste pe ambele dispozitive.

Asadar, dupa cum se poate vedea din randurile anterioare ale acestui articol, Samsung Galaxy S20 si Samsung Galaxy S20 FE sunt doua versiuni diferite. Intr-adevar au unele asemanari dar au si unele deosebiri.

Care versiune este mai buna si care este recomandata difera de la un utilizator la altul, in functie de asteptarile pe care le are fiecare de la un smartphone de top de la cel mai renumit producator de pe piata (Samsung).

0 Shares
You May Also Like