De ce aveti nevoie de o baterie externa?

De ce aveti nevoie de o baterie externa?

0 Shares
0
0
0

Indiferent daca este vorba despre baterie externa LG sau alte tipuri de baterii acestea s-au dovedit extrem de utile de-a lungul timpului si ar trebui sa le utilizati drept ceea ce sunt: un ajutor de nadejde in momente critice cand aveti nevoie de telefon si el se descarca.

Daca sunteti in cautarea unei solutii usoare pentru a va mentine intotdeauna bateria telefonului incarcata, atunci ar trebui sa luati in considerare cu siguranta toate avantajele oferite  de bateriile externe. Aceste instrumente minuscule sunt extrem de usor de utilizat si foarte utile, permitandu-va sa va pastrati toate dispozitivele electronice active pe tot parcursul zilei. Deoarece bancile de putere pot incarca orice (de la tablete la smartphone-uri si laptopuri), acestea va vor permite sa va mentineti permanent conectat la Facebook si e-mail.De ce aveti nevoie de o baterie externa?

Datorita popularitatii din ce in ce mai mari a acestor gadget-uri, multe companii le utilizeaza ca daruri promotionale pentru clienti si angajati. Daca intentionati sa cumparati o banca de putere pentru uz personal sau sa comandati o gramada in scopuri promotionale, atunci ar trebui sa aflati mai multe despre unele dintre functiile disponibile. In acest fel, veti putea alege cele mai bune optiuni. Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le cunoasteti:

Curent de iesire

Ce tip de dispozitive va putea incarca banca de putere? Luati in considerare cerintele de alimentare ale tuturor dispozitivelor gadget pe care le veti conecta la banca de alimentare. Procedand astfel, veti avea grija sa alegeti nivelul corespunzator al amperilor bancii dvs. de alimentare. O banca de alimentare cu un nivel de iesire mai mic inseamna ca gadgetul se va incarca intr-un ritm mai lent. De asemenea, retineti ca curentul de iesire scazut poate sa nu fie suficient de puternic pentru a incarca dispozitive mai mari, cum ar fi tablete, mai ales daca gadgetul este utilizat. Daca intentionati sa incarcati articole mai mari, asigurati-va ca decideti un nivel de iesire mai mare.

Timp de milliamperi (mAh)

Durata in milliamperi pe ora (mAh) se refera la capacitatea de incarcare a bancii de alimentare. Un numar mai mare implica faptul ca incarcatorul respectiv dureaza mai mult timp. Cerintele mAh pot varia in functie de tipul de gadgeturi pe care intentionati sa le incarcati, precum si de cat de des va trebui sa le incarcati. De exemplu, daca mai multi membri ai familiei trebuie sa foloseasca banca electrica pe parcursul zilei, gasirea unui incarcator cu cea mai mare cantitate posibila de mAh ar putea fi o idee inteleapta.

Timp de asteptare

In afara de cantitatea disponibila de incarcare, trebuie sa luati in considerare si timpul in care incarcatorul poate mentine incarcarea in modul de asteptare. Poate ca veti folosi incarcatorul din cand in cand. Daca da, s-ar putea sa va simtiti frustrat sa descoperiti ca banca de putere nu functioneaza atunci cand aveti nevoie cel mai mult, pur si simplu pentru ca bateria s-a descarcat in timp ce nu este utilizata.

Va recomandam sa tineti cont de toate informatiile de mai sus cand cumparati o banca de putere si de asemenea sa va ocupati pe cat posibil de alegerea celui mai bun model.

0 Shares
You May Also Like