Cum sa incepi afacerea ta in online, cu un specialist in web design

0 Shares
0
0
0

Din ce în ce mai multe afaceri își extind astăzi activitatea în mediul online. Fie că acest lucru este dictat de pandemie, fie că au apărut noi oportunități pe această piață, este clar că fără o prezență în online afacerea ta riscă să stagneze. Acesta este momentul în care cei mai mulți dintre antreprenori își dau seama că au nevoie de o pagină web atrăgătoare sau, cel puțin, una care să le aducă vizitatori.

Nu este mai puțin adevărat că multe companii au deja câte o pagină web, dar căreia nu i-au acordat importanța cuvenită sau pe care nu au mai pus informații de luni de zile. Este un motiv în plus să apelezi la un specialist în creare site, care să te sprijine în a da un refresh paginii existente sau, dimpotrivă, de a crea o pagină nouă pentru tine.

În fond, ce este o pagină web? Aceasta este practic interfața virtuală a companiei tale cu potențialii clienți. Ea trebuie să conțină în mod obligatoriu câteva date esențiale despre compania ta, o descriere succintă, în care să găsim un istoric, obiectul de activitate și ceea ce dorim să oferim publicului prin prezența noastră în online.

De asemenea, pot fi afișate secțiuni separate în care să avem categorii de produse ori servicii puse la dispoziție, în funcție de profilul paginii, alături de datele de contact. Astfel, dacă vorbim doar despre pagini simple de prezentare, pagina va constitui o carte de vizită mai dezvoltată, prin intermediul căreia clienții să ia cunoștință despre existența ta și despre produsele oferite.

Din acest punct de vedere, nu este obligatoriu să avem prezentate tarife, un simplu catalog al produselor fiind de ajuns în acest caz.

Aceasta este situația în care pagina pe care dorim să o concepem este una cu un caracter publicitar, de popularizare a brandului. Specialiștii în web design, precum echipa dehalo.ro, spre exemplu, îți pot oferi însă soluții multiple pentru dezvoltarea afacerii tale.

Prin urmare, sunt branduri care optează pentru o pagină de prezentare a companiei, cu elementele descrise mai sus, care pot avea și pagină special dedicată magazinului online. Aceasta poate fi total separată de pagina principală sau cu secțiune în cadrul paginii principale, care va face astfel trimitere spre magazinul online.

În acest caz, specialiștii în web design de la dehalo.ro îți pot oferi o gamă variată de modele de pagini web ce pot funcționa ca magazine online. Structurat pe categorii de produse, cu prețuri afișate la fiecare și cu posibilitatea de a comanda online, acestea reprezintă unul dintre modelele cele mai întâlnite în această perioadă.

Nu este mai puțin adevărat că și magazinele online se pliază după o anumită modă, după tipare care au avut partea lor de succes în diferite perioade ale erei online.

În ziua de astăzi însă, accentul se pune pe utilitate și pe ușurința accesării paginii, în scopul efectuării cât mai prompte a comenzilor. Iar o soluție de web design bine aleasă ar putea contribui și la o creștere substanțială a vânzărilor.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like