Un smartphone la un raport calitate – pret ideal, de la Nokia

0 Shares
0
0
0

Pe la inceputul anilor 2000 atunci cand telefoanele mobile au inceput sa apara pe piata din Romania, cei mai multi utilizatori isi indreptau atentia spre terminalele Nokia, pentru ca in perioada respectiva, acest brand era cel mai renumit, si scotea telefoanele cele mai reusite pe piata.

In momentul in care detineai un telefon de la acest producator, chiar si daca il scapai de la etaj, nu trebuia sa il duci la un service de reparatii Nokia, pentru ca dispozitivul functiona ca si cand nu ar fi suferit socul mecanic.

Ei bine, se pare insa ca acele vremuri au trecut foarte repede, iar acum, in ceea ce priveste telefoanele mobile, ele au ajuns sa fie extrem de performante, si din pacate pentru producatorul finlandez, dintre cei care isi doresc un smartphone performant, putini utilizatori aleg sa isi cumpere un smartphone Nokia.

Este evident faptul ca un smartphone Nokia, este mult mai sensibil decat un telefon al aceluiasi producator de mai de mult, insa nu acesta este motivul pentru care utilizatorii aleg alte branduri.

Faptul ca ani la rand, atunci cand venea vorba de smartphone-uri, cei de la Nokia nu au facut nici o schimbare, si au scos pe piata telefoanele din gama Lumia, care aveau sistemul de operare Windows Phone, a fost principalul motiv pentru care utilizatorii nu au cumparat aceste modele.

Din fericire insa, cei de la Nokia au inteles acest lucru, chiar daca destul de tarziu, si au inceput sa scoata pe piata telefoane cu sistemul de operare Android.

La un pret atractiv, vei putea alege modelul Nokia L3, care vine cu o camera foto de 8 MP cu autofocus, cu o camera frontala si dorsala, si cu o conectivitate LTE 4G.

Un amanunt important despre aceste telefoane care trebuie precizat, este faptul ca ecranul HD de 5 inch, este protejat de catre o sticla Corring Gorilla, astfel ca in urma unui eventual soc mecanic, telefonul nu va avea nevoie de o interventie a expertilor de la service.

Cadrul din aluminiu turnat cu o mare precizie, si carcasa realizata ideal din policarbonat ii vor asigura telefonului protectie in cazul in care acesta va suferi un soc mecanic, si nu va fi tinut in husa de protectie.

Un astfel de model, este disponibil atat in varianta single sim, cat si in varianta dual sim, are un spatiu de stocare de 16 GB, iar la nevoie, acesta poate fi extins cu un card de memorie de maxim 128 GB.

Unul dintre cele mai importante motive insa pentru care trebuie sa iti cumperi un astfel de telefon, este curiozitatea de a vedea cat de bine lucreaza un telefon Nokia care are instalat sistemul de operare Android Nougat, care este simplu si ordonat, si dispune tot timpul de cele mai noi actualizari.

Asadar, tinand cont de toate aceste aspect, cu siguranta se merita sa iti cumperi un astfel de telefon de la Nokia, pentru ca in primul rand are specificatii tehnice impresionante, si este si destul de rezistent, datorita carcasei si a cadrului din aluminiu.

0 Shares
You May Also Like