Tot ce trebuie sa stii despre telefoanele Xiaomi

Tot ce trebuie sa stii despre telefoanele Xiaomi

0 Shares
0
0
0

In cazul in care diferenta dintre Snapdragon 845 si 970 Kirin a fost doar usor de remarcat, trebuie sa recunoastem ca diferenta de putere a crescut intre Snapdragon 855 si 980 Kirin, in cazul in care chiar si modul de performanta a acestuia din urma nu este suficient pentru a-si depasi competitorul. Trebuie remarcat totusi ca ambele telefoane inteligente ofera performante foarte ridicate.

Initiat de Pro anul trecut P20, este adoptat triplu modulul senzor foto pentru prima data de catre Xiaomi Mi 9. Se gaseste apoi partea din spate a telefonului primul senzor de 48 megapixeli, un teleobiectiv si de 12 megapixeli un obiectiv ultra-larg de 16 megapixeli. In mod natural, o gama larga de instrumente pot fi utilizate pentru a va bucura, de exemplu, de modul macro, de un mod ultra-unghi larg sau de un zoom x2 fara pierderi. Pentru acest pret, acest lucru este cu siguranta cea mai buna performanta in imagine, desi regretam excesiv de zgomot in timpul prezent fotografii nocturne si un senzor de probleme inainte pe intervalele dinamice largi. In plus, cand ai nevoie poti gasi oriunde un service pentru inlocuire display Xiaomi.

Tot ce trebuie sa stii despre telefoanele Xiaomi

Pe partea de video, Xiaomi Mi 9 este capabil de filmare 4K la 60 fps 1080p la 30 fps sau 960 fps miscare lenta, cu o calitate a imaginii foarte importanta si focalizare automata mai degraba practica , desi acest lucru nu este neaparat cazul stabilizarii care este limitata la 1080p30.

Pe partea de Honor, gasim pur si simplu un senzor mono de 48 de megapixeli, care totusi are distinctia de a oferi un format de 1/2 inch. Dimensiunea senzorului face posibila, printre altele, captarea mai multor lumini pentru un rezultat convingator. Detaliile sunt fine, culorile sunt aproape de realitate si intreaga gama dinamica este destul de bine restaurata. Cu toate acestea, smartphone-ul se lupta cu surse puternice de lumina, si asta eo rusine. In fine, un senzor 3D TOF completeaza intregul, dar utilitatea acestuia nu a fost inca prezentata.

Honor View 20 este, de asemenea, capabil de filmare 4K la 60 fps in 1080p la 30 fps sau 960 fps pentru incetinitorul pentru o imagine de calitate aproape identic cu Xiaomi Mi 9.

Cu Mi 9, Xiaomi aduce pe piata o solutie zilnica la preturi accesibile si cu adevarat eficiente. Este mai aproape de aceasta calitate superioara decat Honor View 20, desi nu ne putem astepta la un adevarat truc magic pentru acest interval de preturi.

Peste 4.000 mAh, acest lucru poate parea insuficient pentru un smartphone de aceasta dimensiune. Cu toate acestea, capacitatea de 3300 mAh ajunge departe cu onorurile pe Xiaomi Mi 9. Odata cu utilizarea intensiva a retelelor sociale sau jocuri video, este posibil sa dureze inca toata ziua fara prea multa solicitare. Compatibil incarcare rapida, incarcatorul rapid de incarcare 3-18 W vine cu el permite de a recupera pe deplin autonomia intr-o ora si zece minute, un scor excelent, chiar daca dispozitivul este compatibil cu tehnologia de baza de incarcare rapida 4+ ( si, prin urmare, ar putea imbunatati scorul sau). In cele din urma, este disponibila si incarcarea fara fir, insa incarcatorul furnizat in acest scop nu este inclus in cutie.

0 Shares
You May Also Like