Se merita sa iti cumperi un telefon Allview Soul X5 Pro?

Se merita sa iti cumperi un telefon Allview Soul X5 Pro?

0 Shares
0
0
0

Telefoanele mobile sunt dispozitivele pe care fiecare dintre noi le indragim atat de mult datorita faptului ca le putem folosi in atat de multe scopuri.

Ei bine, in prezent exista foarte multi producatori de telefoane mobile pe piata, asa ca oamenilor le este destul de greu sa isi aleaga un smartphone.

Cei care isi doresc un telefon de la un producator bun de pe piata, iar pretul telefonului sa fie unul atractiv, cu siguranta isi pot indrepta atentia spre un model de la Allview.

Se merita sa iti cumperi un telefon Allview Soul X5 Pro?

Un model ideal pentru toti cei care isi doresc un smartphone Allview este fara doar si poate modelul Allview Soul X5 Pro. Un asemenea model dispune de un procesor octa – core de pana la 2 Ghz (4 X ARM Cortex A53 la 2.0 GHz + 4 X ARM Cortez A53 la 1.5 GHz). Un astfel de model mai dispune si de suport pentru memorie de tipul LPDDR4X sau LPDDR4X, cu accelerator grafic IMG PowerVR GE8320.

Un asemenea model de la Allview mai dispune si de Wifi ac, localizare prin Beidou, Bluetooth 5.0., Galileo si Glonass.

Cat despre functiile acestui telefon, trebuiesc amintite activarea sau dezactivarea prin swipe a notch-ulu, deblocarea prin identificare faciala sau efectul boketh pentru camera principala, dar si pentru camera frontala.

Se spune ca acest model de la Allview ar face o economie de energie de 24% fata de modelul P23. In acelasi timp, acuratetea GPS-ului este cu 10% mai mare, iar transferul de date prin Wifi este cu pana la 80% mai rapid.

Deci, daca stam sa tinem cont de toate aceste detalii, putem spune ca Allview Soul X5 Pro este un telefon foarte bun, care dispune de specificatii tehnice notabile, la un pret super atractiv.

Pe langa toate aceste detalii, mai trebuie precizat faptul ca terminalele Allview au preturi atractive, iar preturile pentru piese telefoane Allview sunt deasemenea foarte atractive. De exemplu, o baterie Allview costa nici pe departe atat de mult cat o baterie Samsung sau cat o baterie iPhone, iar exemplele pot continua.

Aici trebuie mentionat faptul ca pana si preturile pentru accesorii Allview sunt destul de mici, asa ca toate persoanele care isi doresc un smartphone bun la un pret atractiv isi pot indrepta atentia spre un astfel de model. Aici putem spune ca o husa Allview este mai ieftina decat o husa iPhone, sau ca orice alt accesoriu Allview este mai ieftin decat un accesoriu Samsung sau iPhone.

Exista insa si persoane care au la dispozitie un buget mai mic, asa ca aceste persoane ar putea de exemplu sa se orienteze tot spre telefoane de la Allview, insa spre telefoane care sa fie de generatie ceva mai veche.

Asadar, toti cei care isi doresc un smartphone la un pret atractiv, si care sa fie scos pe piata de la un producator apreciat, ar putea sa isi indrepte atentia spre un model de la Allview, iar aici putem face o recomandare, si anume modelul Allview Soul X5 Pro.

 

0 Shares
You May Also Like