Recomandari jocuri de tip runner pentru smartphone

Recomandari jocuri de tip runner pentru smartphone

0 Shares
0
0
0

Indiferent de varsta pe care o ai, jocurile de tip runner pot fi o metoda foarte buna de relaxare, deoarece intreaga ta atentie se va axa asupra traseului pe care trebuie sa il urmezi. Asadar, daca ai venit de la munca sau scoala stresat si doresti sa petreci o seara linistita, jocurile de tip runner sunt o modalitate de a-ti petrece timpul liber.

Daca este pentru prima data cand auzi de jocuri endless runner, in acest articol iti vom prezenta cateva dintre cele mai populare aplicati.
Recomandari jocuri de tip runner pentru smartphone

Mars: Mars

Pret: gratuit / pana la 3,99 USD

Mars: Mars este unul dintre cele mai unice aplicatii de tip runner infinit, in care personajul tau va trebui sa alerge de-a lungul unei piste. In Mars, obiectivul tau este sa sari de pe o platforma pe alta, fara a cadea. Cu alte cuvinte, va trebui sa intuiesti cat de sus va sari personajul tau, care are ca si scop final sa ajunga cat mai departe in Univers, intr-un timp scurt. De asemenea, aplicatia iti ofera si posibilitatea de a realiza selfie-uri cu personajul tau si sa le trimiti prietenilor tai.

Smash Hit

Pret: gratuit / 1,99 USD

Smash Hit este unul dintre cele mai vechi jocuri de tip runner infinit de pe Android, dar este totusi unul dintre cele mai bune, fiind clasat pe una dintre pozitiile fruntase ale clasamentului. Dezvoltatorul i-a oferit si o actualizare in 2019, astfel incat aplicatia sa poata functiona pe dispozitive moderne.

Povestea este simpla: jucatorul se indreapta spre o gramada de panouri de sticla, iar pentru a trece de acestea, va trebui sa lanseze bile pentru a le sparge. Numarul de bile este, de asemenea, totalul vietii tale, iar in momentul in care arunci o bila, viata ta va scade.

Dezvoltatorul Smash Hit, a conceput de asemenea si PinOut, un runner stil pinball, care are o grafica destul de buna.

Sonic Dash 1 si 2

Pret: Joc gratuit

Sonic Dash 1 si 2 sunt doua jocuri de la SEGA, care prezinta optiunile de baza a oricarui runner infinit clasic, iar obiectivul este de a obtine cel mai mare scor posibil. Jocul prezinta, de asemenea, cele mai familiare personaje din serie si, desigur, celebrele inele ale lui Sonic.

Spies in Disguise

Pret: Joc gratuit

Spies in Disguise este un runner standard, iar personajul tau are diferite miscari pentru a depasi obstacolele cum ar fi: saritul, alunecatul sau mersul, pentru a progresa cat mai mult posibil. Luand in calcul ca jocul este bazat pe filmul cu acelasi nume, aplicatia va dispune, de asemenea, si de vocile din distributia reala, iar decorul prezentat in joc provine din film. Chiar daca nu ocupa o pozitie fruntasa in topul nostru, Spies in Disguise este un joc decent.

Cele mai multe jocuri runner merg pe toate telefoanele si se vad la fel de bine pe orice display telefon insa este totusi bine sa verifici inainte daca jocul este compatibil cu telefonul tau mobil. Daca nu este, poti alege altul pentru ca lista este uriasa.

 

0 Shares
You May Also Like