Posibile probleme ale dispozitivelor Huawei P20

Posibile probleme ale dispozitivelor Huawei P20

0 Shares
0
0
0

Daca sunteti in stare sa va puneti mana pe unul, Huawei P20 va impresiona cu siguranta. Are un design atragator, o baterie de lunga durata si, gratie unei trei lentile inedite, una dintre cele mai bune camere foto.

Oricat de impresionant este, acest telefon nu este perfect si aici nu discutam despre problemele unui display Huawei P20 crapat din cauza neglijentei utilizatorilor, ci despre diferite alte probleme. Iata asadar despre ce este vorba.

Senzorul de amprenta nu functioneaza

Cativa oameni au descoperit ca senzorul de amprenta de pe P20 a incetat sa functioneze. Am vazut subiecte despre aceasta problema pe forumul dezvoltatorului XDA si Reddit, printre altele. Pentru majoritatea oamenilor, pare sa nu raspunda, dar altii au remarcat si incalzirea senzorului, iar optiunile senzorului de amprenta din meniul Setari devin inaccesibile.

Posibile probleme ale dispozitivelor Huawei P20

Incercati sa accesati Setari> Securitate si confidentialitate> ID de amprenta digitala. Va trebui sa introduceti codul PIN si apoi puteti incerca sa adaugati o noua amprenta.

Daca nu puteti accesa setarile, incercati o resetare din fabrica, dar asigurati-va ca faceti mai intai o copie de siguranta pentru ca va va sterge complet telefonul. Dupa ce ati facut backup, accesati Setari> Sistem> Resetare> Resetare date fabrica> Resetare telefon> Resetare telefon.

Daca problema persista dupa o resetare din fabrica, atunci ar putea fi o defectiune hardware. Va trebui sa contactati transportatorul, retailerul sau Huawei pentru a afla despre reparatii.

Problema: Notificarile push nu functioneaza

Cateva persoane s-au confruntat cu o problema cu notificari push, indiferent daca este vorba de un mesaj nou de la WhatsApp sau de un e-mail de intrare din Outlook, care nu functioneaza asa cum ar trebui. Cand P20 este in asteptare, cu ecranul oprit, notificarile par sa se opreasca si apoi se inunda atunci cand telefonul este ridicat si deblocat din nou. Exista un subiect despre asta pe forumul XDA Developers. Acest lucru este probabil datorita Setarilor de pe P20 si este usor de remediat.

Solutii posibile:

  • Incepeti accesand Setari>  Baterie> Altele (pictograma roata din partea dreapta sus) si asigurati-va ca mentinerea Wi-Fi activata este setata pe Intotdeauna si mentineti datele mobile sunt activate.
  • Cautati in Setari> Aplicatii si notificari> Aplicatii> Setari> Acces special> Ignorati optimizarea bateriei si selectati orice aplicatie cu care aveti probleme.
  • Accesati Setari> Baterie> Lansare aplicatie si comutati orice aplicatie cu care aveti probleme cu Gestionati manual.
  • Cautati in Setari> Wireless si retele> Date mobile sau Utilizare date si asigurati-va ca protectorul de date este oprit.

Asadar, acestea sunt cateva dintre problemele posibile cu care se pot confrunta utilizatorii de Huawei P20. In cazul in care achizitionati un asemenea smartphone, este posibil sa va confruntati cu o astfel de problema, insa din fericire pentru toate problemele acestui telefon de la Huawei, se pot gasi diferite solutii.

Exista insa si posibilitatea sa achizitionati un astfel de smartphone de la Huawei, iar acesta sa functioneze fara probleme. De fapt, precizam faptul ca majoritatea acestor telefoane functioneaza fara probleme si fac fata fara probleme tuturor cerintelor utilizatorilor, care pot folosi telefoanele in diferite scopuri.

0 Shares
You May Also Like