Esti stresat? Gaseste pacea interioara cu 3 aplicatii pentru smartphone

Esti stresat? Gaseste pacea interioara cu 3 aplicatii pentru smartphone

0 Shares
0
0
0

Aproape toata lumea cunoaste stresul in viata zilnica. Dar foarte putini isi iau timp sa se odihneasca. Doar cateva minute pe zi sunt suficiente pentru a oferi mintii o pauza. Aplicatiile de relaxare pot fi de mare ajutor aici – apropo, si pentru persoanele care nu au nimic de-a face cu ezoterismul. 

Deoarece aplicatiile inteligente te ajuta sa te relaxezi si ofera, de asemenea,  numeroase functii: Atat incepatorii, cat si cei avansati isi castiga banii cu exercitii de meditatie, sunete moi sau imagini din zone solitare. 

Durata sesiunilor difera de la o calatorie scurta de doua minute pana la o calatorie de relaxare de o ora. Poate si smartphone-ul tau se va calma si nu va mai avea nevoie de reparatii telefoane Bucuresti, din diverse motive.

In continuare sunt prezentate trei aplicatii care sunt gratuite in functiile lor de baza. Cei care doresc mai multe functii, fie platesc pentru un acces individual, fie trebuie sa incheie un abonament. Daca doresti mai intai sa verifici diverse aplicatii, esti bine servit cu elementele de baza. 

Headspace

Trei minute de meditatie pe zi ar trebui sa te ajute sa iti cureti capul. Un curs de 10 zile este gratuit, orice altceva costa. Headspace este probabil cea mai faimoasa aplicatie de meditatie. Fondata in 2010 de Andy Puddicombe si Rich Pierson, isi propune sa faca meditatia accesibila unei mase largi. Si fara un antrenor profesionist, covoare de yoga sau alte ustensile.

Conceptul pare sa functioneze: la urma urmei, versiunea gratuita de baza a aplicatiei in limba engleza a fost deja descarcata de aproximativ 20 de milioane de ori si aproximativ jumatate de milion s-au abonat la versiunea completa. Un concept sofisticat este ascuns in spatele acesteia.

Potrivit fondatorilor, trebuie doar sa meditezi timp de trei minute pe zi pentru a ameliora stresul si a gasi pace interioara. Nivelul de stres ar trebui sa scada dupa doar cateva zile. Headspace are ceva pentru toata lumea. Exista exercitii speciale pentru insomnie, stres, probleme de relatie si neliniste sau pentru mai multa pofta de viata. 

Trebuie sa te inregistrezi inainte de a utiliza aplicatia. Daca doresti sa incerci mai intai, poti urma un curs de 10 zile, care, printre altele, invata elementele de baza ale meditatiei. Sunt disponibile si sesiuni de proba. Pentru a putea utiliza toate functiile aplicatiei, este obligatoriu un abonament. 

7Mind

Numele spune totul: in cursul de baza, inveti tehnici simple de meditatie in sapte zile de sapte minute. Aplicatia 7Mind demonstreaza ca meditatia nu este doar ceva pentru guru. Cu aceasta, chiar si incepatorii invata sa se relaxeze rapid si usor. Intregul lucru functioneaza prin meditatii ghidate. Sesiunile de sapte minute te ajuta sa te concentrezi pe deplin asupra ta, sa percepi emotiile si sa le dai drumul. 

7Mind ofera o meditatie adecvata pentru aproape toate situatiile din viata; In plus, asa-numitele „exercitii acum” ar trebui sa ajute la controlul emotiilor actuale sau la adormirea mai usoara. Pentru cei care se grabesc, sunt disponibile si „7Minis”, exercitii de doua minute intre ele. Toate sesiunile vor fi sustinute de fondatorul 7Mind si expert in comunicari Paul J. Kohtes. Vocea lui are un efect calmant si il insoteste pe ascultator putin cate putin prin meditatie. Daca doresti sa utilizezi integral aplicatia, trebuie sa te abonezi. Dar poti cumpara si meditatii specifice. Cursul de baza de sapte zile, care invata elementele de baza ale meditatiei, este cu siguranta adecvat pentru incercare. 

Calm

Diverse exercitii de relaxare, sunete si povesti de adormire: oferta Calm este larga. „Calm – Mediteaza, dormi, relaxeaza-te” este unul dintre pionierii categoriei aplicatiilor de relaxare. 

Creatorul sau, britanicul Michael Acton Smith, a suferit de stres ca antreprenor in industria jocurilor pe computer de ani de zile. El a cautat o solutie de auto-ajutor de care ar trebui sa beneficieze si ceilalti – si a gasit-o in cele din urma in aplicatia in limba engleza Calm. 

In exercitiile de meditatie de zece minute pe diferite subiecte, utilizatorul ar trebui sa se relaxeze si sa gaseasca liniste interioara, exercitiile de respiratie ajutand. Incepatorii ar trebui sa inceapa cu programul gratuit de sapte zile, care invata elementele de baza necesare.

Calm este una dintre putinele aplicatii care ofera multe sesiuni gratuit. Un program de 21 de zile, diverse povesti de somn si sunete calmante pot fi, de asemenea, utilizate fara obligatie. Daca tot nu este suficient, poti cumpara sesiuni suplimentare sau te poti abona la intreaga oferta. 

0 Shares
You May Also Like