Din ce cauza se poate defecta telefonul?

Din ce cauza se poate defecta telefonul?

0 Shares
0
0
0

Cu totii ne-am bucurat acum cativa ani buni de zile cand am vazut ca pe piata incep sa apara tot felul de telefoane inteligente, si ca telefoanele mobile, vechi, care aveau butoane au fost inlocuite cu celebrele smartphone-uri din zilele noastre.

Intr-adevar, telefoanele inteligente din ziua de astazi sunt o necesitate, pentru ca pur si simplu te ajuta in orice situatie. Odata conectat la internet, poti sa tii legatura cu prietenii din alte tari, poti sa postezi  tot felul de poze pe retelele de socializare, poti sa te informezi in legatura cu absolut orice.Din ce cauza se poate defecta telefonul?

Probabil ca acum 10-15 ani nimeni nu se gandea ca in viitor se va putea face o programare la medic prin internetul de la telefon, sau ca iti vei putea rezerva bilet de avion, sau ca la telefon vei putea vedea pe cineva aflat la sute sau chiar la mii de kilometri distanta.

Ei bine, odata cu trecerea timpului si cu avansarea tehnologiei, au aparut si aceste telefoane inteligente, care au devenit cel mai bun prieten al omului, si fara de care ne-ar fi cam greu sa ne mai descurcam in zilele noastre.

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, nici nu este vreo indoiala faptul ca telefoanele din zilele noastre sunt mult mai performante decat telefoanele clasice, cu butoane daca le pot spune asa, insa in ceea ce priveste rezistenta, cele vechi au un mare avantaj.

Ei bine, in trecut, un telefon vechi il puteai scapa pe gresie si faianta, sau chiar si de la etaj si nu avea cine stie ce mare problema. Intr-adevar, ii sarea bateria de la loc si capacul de pe baterie, uneori si cartela, dar dupa ce ii puneai cartela la loc, puneai bateria si capacul, telefonul functiona fara nici o problema. In afara de doua trei mici zgarieturi, telefonul practic nu avea nici un defect.

Acesta era punctul forte al acelor telefoane, pentru ca erau foarte rezistente, pe cand telefoanele din   zilele noastre sunt foarte inteligente, uneori te pot surprinde cat de inteligente sunt, insa au un foarte mare defect.

Stim cu totii care ar fi defectul acestor telefoane inteligente, sau daca nu, va spun eu, sunt foarte sensibile. Astazi, in momentul in care scapi un telefon din mana, la impactul cu gresia sau cu faianta are sanse foarte mari sa se aleaga cu ecranul crapat sau spart.

De asemenea, desi sunt foarte inteligente, unele telefoane pot sa intampine probleme in ceea ce priveste sistemul de operare instalat, sau in ceea ce priveste aplicatiile instalate.

Ei bine, daca in cazul problemelor tehnice nu avem noi ca si utilizatori vina, in ceea ce priveste grija pe care o purtam telefonului, aici doar noi suntem raspunzatori.

Cu siguranta, in momentul in care iti protejezi telefonul cu un geam de protectie al ecranului, sau cu o husa buna, chiar si in caz de impact, sansele de defectiune si deteriorare scad considerabil.

Totusi, in cazul in care telefonul va intampina probleme, nu trebuie sa ezitati sa cautati cele mai bune service-uri de reparatii telefoane Bucuresti. Expertii de la un astfel de service va vor ajuta in cel mai scurt timp posibil sa va bucurati de telefon.

0 Shares
You May Also Like