De ce iPhone 7 a ramas o alegere buna chiar si dupa aparitia telefoanelor mai noi?

De ce iPhone 7 a ramas o alegere buna chiar si dupa aparitia telefoanelor mai noi?

0 Shares
0
0
0

In fiecare an, compania Apple alaturi de alti producatori de telefoane, scot pe piata alte modele, chiar daca si cele anterioare raman la raft. Este recomandat sa cumperi modele mai vechi pentru preturi mai mici sau va trebui sa cumperi cel mai nou iPhone? Ce se intampla daca ai un display iPhone 7 spart? Mai gasesti piese pentru el? Iata toate motivele pentru care iPhone 7 ramane inca in atentia publicului.

Pretul este unul accesibil

Multi oameni considera ca pretul telefonului este cel mai important lucru atunci cand este cumparat un telefon inteligent. Atunci cand stabilesti un buget pentru noul tau telefon, trebuie sa te gandesti la ce va fi el folosit si de ce caracteristici ai mare nevoie in timpul activitatii. Cel mai scump telefon disponibil nu este intotdeauna cel mai bun telefon pentru orice persoana. Un iPhone 7 poate fi cea mai buna solutie pentru mai multi fani Apple care isi doresc produse de calitate.

De ce iPhone 7 a ramas o alegere buna chiar si dupa aparitia telefoanelor mai noi?

Gama frumoasa de culori

IPhone 7 vine in cinci culori atragatoare: argintiu, auriu, trandafiriu, negru sau jet black.

IPhone 8 si iPhone X vin in mai putine culori. De exemplu, exista doar doua culori diferite pentru iPhone X.

Tehnologie de identificare cu amprenta

Apple a introdus autentificarea biometrica in 2013, cand iPhone 5s a fost lansat. A fost pentru prima oara cand iPhone era capabil de recunoasterea amprentelor digitale, ceea ce ofera o modalitate deosebit de simpla de a debloca telefonul.

Dispozitivul iPhone X are un afisaj de la margine la margine, ceea ce inseamna ca butonul Acasa este acum disparut – si cu acesta, a fost eliminat si Touch ID-ul. In loc sa utilizezi amprenta digitala, acum telefonul poate fi deblocat prin recunoastere faciala.

Cu toate acestea, nu toti utilizatorii sunt multumiti de noua caracteristica Face ID si unii dintre ei au ramas nostalgici dupa identificatorul de amprenta. Daca preferi identificarea tactila, atunci iPhone 7 este o alegere sigura.

Chiar daca butonul Acasa exista pe ecranul telefonului, acesta are dimensiuni sufcient de mare si nu te vei plange de spatiu pe un display iPhone 7.

Dimensiunea compacta

In ceea ce priveste dimensiunile sale, iPhone 7 este un smartphone foarte compact. Dispune de un ecran de 4,7 inch si este in mod clar mai mare decat, de exemplu, iPhone 5 si iPhone 5s. Afisajul este mai inalt decat la iPhone-urile anterioare, ceea ce permite spatiu pentru inca un rand de aplicatii pe ecranul initial. Daca preferi un afisaj mai mare, dar asemanator in ceea ce priveste caracteristicile iPhone 7, iPhone 7 Plus este o optiune buna.

Afisaj impresionant

Pentru display se foloseste un panou OLED. Afisajul OLED functioneaza fara lumina de fundal deoarece emite lumina vizibila. Acest lucru ii permite sa afiseze niveluri de culoare mai intense, iar negrul este tot timpul negru. Datorita acestei tehnologii displail este mai subtire si mai usor decat unul LCD.

Din toate aceste motive, iPhone 7 este un telefon apreciat si cautat inca in magazinele online si fizice care comercializeaza telefoane.

 

0 Shares
You May Also Like