De ce ecranul iPhone-ului este negru?

De ce ecranul iPhone-ului este negru?

0 Shares
0
0
0

Cei mai multi dintre utilizatorii de telefoane mobile inteligente, in momentul in care au nevoie sa isi cumpere un dispozitiv nou, fie isi indreapta atentia spre un model de la Samsung, fie opteaza pentru un terminal iPhone.

Acest lucru este firesc, tinand cont de faptul ca de multi ani de zile, lupta pentru suprematie pe piata de telefoane mobile inteligente se da intre aceste doua mari branduri.

Ei bine, trebuie mentionat si faptul ca telefoanele acestor doi producatori, mai pot sa intampine si ele tot felul de probleme de functionare, iar in cele ce urmeaza, vom discuta putin despre problemele care pot aparea in cazul terminalelor iPhone.De ce ecranul iPhone-ului este negru?

De exemplu, se poate intampla sa iti cumperi un model iPhone, iar dupa o anumita perioada de timp, ecranul telefonului tau sa ramana negru sau blocat.

Intr-o astfel de situatie, mai mult ca sigur te vei gandi mai intai de toate sa iti duci terminalul intr-un service iPhone, pentru ca specialistii sa remedieze problema, insa trebuie sa ai putina rabdare, si cu putina atentie, sunt sanse mari sa poti rezolva problema acasa, fara a mai fi nevoie de un drum pana la service.

In cazul in care ecranul este negru sau blocat, primul pas pe care ar trebui s ail facia r fi acela de a reporni fortat terminalul. Nu trebuie sa iti faci griji din acest punct de vedere pentru ca nu se va sterge nimic din continutul salvat in memoria telefonului.

Mai mult ca sigur te gandesti cum sa repornesti fortat dispozitivul daca ecranul este negru, iar in continuare vei afla cum.

In cazul in care ai optat pentru un model iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, tpt cee ace ai de facut pentru a reporni fortat telefonul este sa tii apasate atat butonul de Adormire / Trezire, cat si butonul de reducere volum timp de zece secunde, dupa care va trebui sa apara sigla Apple.

Daca ai optat pentru un terminal iPhone 6S, atunci pentru repornirea fortata a dispozitivului va trebui sa tii apasate in acelasi timp butonul Adormire/Trezire, dar si butonul principal, tot zece secunde, pana cand iti va aparea pe ecran sigla Apple.

In cazul in care incerci acest pas insa ecranul ramane in continuare negru, ar trebui sa il pui la incarcat si sa astepti cateva minute bune, pentru ca este posibil ca problema sa apara din cauza bateriei.

Daca pui telefonul la incarcat, si nici dupa o ora nu se incarca, si nu poti s ail deschizi, atunci trebuie sa te asiguri si de faptul ca incarcatorul este unul functional.

O alta posibila problema ar fi aceea in care telefonul se deschide insa se blocheaza in momentul pornirii.

Cu siguranta si acest aspect este unul destul de deranjant, iar pentru a evita aparitia unor astfel de situatii si pe viitor, ar fi bine sa iti duci cat mai rapid telefonul la un service gsm.

Mai mult ca sigur specialistii de acolo vor efectua o serie de investigatii asupra telefonului si vor depista problema, dupa care o vor remedia rapid.

0 Shares
You May Also Like