De ce au scazut vanzarile de laptopuri noi?

De ce au scazut vanzarile de laptopuri noi?

0 Shares
0
0
0

Laptopurile sunt acele echipamente pe care le putem folosi acasa in interes personal, iar aici discutam despre navigatul pe internet, vizionarea filmelor online, ascultarea muzicii preferate, etc.

Exista laptopuri special construite pentru gaming, insa aici discutam despre laptopuri noi, laptopuri care dispun de specificatii tehnice speciale (procesor si placa video de cea mai buna calitate).

Laptopurile le putem folosi insa si in interes profesional acasa sau la locul de munca, iar in aceasta situatie cu siguranta sunt necesare echipamente performante sau foarte performante, in functie de tipul activitatii desfasurate.De ce au scazut vanzarile de laptopuri noi?

Ei bine, referitor la laptopuri, trebuie mentionat faptul ca vanzarile de echipamente noi sunt in scadere libera, in timp ce echipamentele refurbished si cele second hand sunt din ce in ce mai apreciate.

Exista multe firme care acum cumpara echipamente refurbished, iar acest lucru este lesne de inteles in conditiile in care un laptop refurbished are performante similare cu cele ale unui laptop nou, insa este mult mai ieftin.

Exista firme de contabilitate, firme care activeaza in domeniul optimizarii seo, exista agentii de turism si multe alte firme din diferite domenii care au ales sa isi cumpere echipamente refurbished, iar astfel au si echipamente de cea mai buna calitate, dar au facut si o economie importanta de bani.

In ceea ce priveste echipamentele folosite acasa in interes personal, de multe ori oamenii isi aleg astfel de laptopuri refurbished tocmai datorita avantajelor pe care le-am enumerat anterior, si care sunt extrem de importante.

Ca sa nu mai zicem si faptul ca laptopurile refurbished au acum o perioada de garantie la fel de indelungata precum echipamentele noi, ceea ce este deasemenea un alt mare avantaj.

Pentru acasa insa, oamenii isi cumpara si laptopuri second hand, iar aici fiecare isi alege echipamentul in functie de preferinte.

Cei care nu au de gand sa investeasca intr-un laptop second hand, si care nici nu au asteptari mari de la echipament, se multumesc sa isi cumpere un laptop second hand i3, care este si foarte ieftin, si care functioneaza fara probleme atunci cand este folosit in cele mai simple scopuri.

Pentru utilizatorii care deja incep sa aiba asteptari de la echipamentele second hand, sunt recomandate acele laptopuri second hand i5, acestea fiind echipamente care pot sa fie folosite cu succes in foarte multe activitati.

Laptopurile second hand i5 nu doar ca pot sa fie folosite cu succes in interes personal, ci pot sa faca fata cu succes si atunci cand sunt folosite in interes profesional.

Exista insa si laptopuri second hand i7, care sunt foarte performante si incep sa devina o reala amenintare pentru echipamentele refurbished si pentru cele noi, datorita preturilor atractive dar si datorita performantelor incredibile pe care le au.

Asadar, daca stam sa tinem cont de toate aceste aspecte amintite in articol, si de faptul ca echipamentele refurbished si cele second hand au preturi atractive si performante notabile, este cat se poate de evident faptul ca oamenii incetul cu incetul isi vor alege astfel de laptopuri in defavoarea echipamentelor noi.

0 Shares
You May Also Like