Cum se poate proteja un smartphone Samsung

0 Shares
0
0
0

Utilizatorii de smartphone, de fiecare data isi vor indrepta atentia numai si numai asupra dispozitivelor performante care se gasesc pe piata, iar acest lucru este evident, daca stam sa tinem cont de faptul ca acestea, fiind fabricate de un brand de top, vor fi si de calitate superioara.

In situatia in care iti cumperi un smartphone de la un brand de top, precum Samsung de exemplu, cu siguranta te poti folosi o perioada indelungata de timp de acesta, fara ca el sa intampine tot felul de probleme de functionare.

Ei bine, si totusi, pentru a te putea folosi, si totodata pentru a te putea bucura o perioada cat mai indelungata de timp de dispozitivul tau, va trebui sa te preocupe destul de mult intretinerea sa.

In acest scop, mai intai de toate, trebuie sa te preocupe protectia display-ului, acesta fiind extrem de sensibil, si avand sanse foarte mari sa se sparga, in cazul in care nu este echipat cu un geam de protectie din sticla.

Mai poti opta pentru protectia display-ului si pentru o husa, asta in conditiile in care nu gasesti geamul de protectie din sticla niciunde in oras, insa o astfel de folie de protectie transparenta, va fi utila doar pentru a proteja impotriva zgarieturilor, a depunerii prafului sau a murdaririi.

Din pacate insa, o folie transparenta din nailon pentru display, in cazul unei lovituri primite de telefon este inutila, pentru ca ea nu poate sa ofere protectie in caz de impact.

Pe langa aceste doua accesorii pe care le poti cumpara pentru protectia display-ului, iti mai poti indrepta atentia si spre huse Samsung, in cazul in care iti cumperi un smartphone de la acest brand.

Ar fi indicat sa iti indrepti atentia spre huse pentru telefoanele Samsung, deoarece acestea au fost create anume pentru aceste telefoane, si vor putea proteja mult mai bine telefonul decat husele universale de exemplu.

In functie de modelul Samsung pe care il detii, iti poti indrepta atentia spre o husa tip carcasa, din silicon, care cu siguranta iti va proteja foarte bine partile laterale ale terminalului, dar si partea din spate, insa display-ul nu va beneficia de protectie. In acest caz, se impune ca display-ul sa fie protejat de un geam de protectie din sticla.

Pentru ca dispozitivul sa fie protejat in totalitate, se poate opta pentru o husa samsung flip cover, anume creata pentru modelul de telefon pe care il ai in posesie, iar aceasta, datorita formei si a designului sau, va proteja in totalitate telefonul.

In cazul in care nu gasesti nici o husa Samsung compatibila telefonului tau, atunci poti sa iti indrepti atentia si spre o husa universala, pentru ca si aceasta va putea sa sa iti protejeze foarte bine telefonul, iar avantajul unei astfel de huse va fi pretul, mai mic comparativ cu cel al unei huse Samsung.

Pe langa accesoriile de protectie, este indicat sa iti feresti telefonul Samsung cat de mult poti atat de apa cat si de praf, pentru ca acestia sunt doi factori care pot fi daunatori.

0 Shares
You May Also Like