Cum se alege un calculator pentru birou?

Cum se alege un calculator pentru birou?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vine vorba despre alegerea unui PC pentru acasa, fiecare persoana isi alege calculatorul in functie de nevoile personale, in functie de buget, si nu in ultimul rand, in functie de preferintele pe care le are.

Pasionatii de gamming, in mod evident isi vor indrepta atentia spre calculatoare special construite pentru gamming, care dispun de specificatii tehnice impresionante, si care costa foarte multi bani.

Cei care folosesc calculatorul acasa in alte scopuri, isi vor alege calculatorul si in functie de activitatile pe care le vor desfasura in viata de zi cu zi folosind calculatorul.Cum se alege un calculator pentru birou?

De exemplu, cei care vor folosi calculatorul in timpul liber si nu il vor solicita foarte mult, isi vor putea indrepta atentia si spre calculatoare second hand, care vor fi ideale pentru nevoile lor.

Cei care lucreaza de acasa si au nevoie de un calculator mai performant, fie isi vor indrepta atentia spre un calculator refurbished, fie isi vor indrepta atentia spre un calcuator nou.

Ei bine, atunci cand vine vorba despre achizitionarea calculatoarelor pentru birou insa, lucrurile se schimba foarte mult, iar in continuare vom dezbate pe scurt acest aspect.

De ce se schimba atat de mult lucrurile? Pentru ca antreprenorii isi doresc sa cumpere echipamente foarte performante pentru firmele lor, astfel incat angajatii sa isi poata desfasura activitatea fara probleme.

De cele mai multe ori, antreprenorii vor cumpara pentru firmele pe care le detin, numai calculatoare noi, mai ales daca discutam despre acei antreprenori care detin firme in domeniul IT.

Exista deasemenea diferite agentii foto care au nevoie de calculatoare noi si performante, pentru ca angajatii au nevoie de calculatoare cat mai performante, pe care sa le foloseasca pentru a edita pozele si filmarile realizate.

In conditiile in care discutam de exemplu despre firmele de contabilitate, atunci putem spune ca pentru contabili este suficient si un calculator refurbished, datorita faptului ca acesta va rula perfect avand instalate programe speciale pentru contabilitate.

Tot spre calculatoare refurbished se pot indrepta si alti antreprenori care au nevoie de calculatoare pentru firmele lor, si care isi doresc calculatoare care sa performante bune si preturi atractive.

Exista insa si antreprenori care se afla la inceput de drum, si care aleg sa isi indrepte atentia spre echipamente second hand pentru firma lor, pana in momentul in care afacerea pe care o detin incepe sa creasca putin.

In cazul in care discutam despre birourile nu foarte spatioase din cadrul diferitelor firme, trebuie sa mentionam faptul ca antreprenorii ar putea sa se orienteze spre calculatoare all in one, care ocupa si mult mai putin spatiu decat calculatoarele normale, si care pot sa fie ideale pentru activitatile firmei.

De fapt, calculatoarele all in one sunt cel mai des achizitionate de catre antreprenori pentru firmele pe care le detin, insa pentru acasa majoritatea persoanelor fie isi indreapta atentia spre un laptop, fie isi indreapta atentia spre un PC normal.

Ei bine, acestea fiind spuse, atunci cand discutam despre calculatoare pentru birouri, fiecare antreprenor va alege calculatoarele pentru firma sa in functie de activitatea firmei, in functie de nevoi, si nu in ultimul rand, in functie de buget.

0 Shares
You May Also Like