Cum sa prelungesti durata de viata a smartphone-ului?

0 Shares
0
0
0

Cumpararea unui nou telefon poate fi o alegere dificila mai ales din cauza afluxului de producatori care pompeaza noi modele trimestriale sau anuale. Acest lucru devine deosebit de dificil deoarece tehnologia evolueaza atat de rapid incat telefoanele mobile devin depasite foarte repede.

Adaugam la toate acestea faptul ca exista o multitudine de modele de telefoane mobile pe piata la un pret competitiv si accesibil, cat si huse samsung sau iphone de orice fel. Cumparatorii pot deveni usor confuzi in timpul procesului de cumparare.

Un alt factor important de luat in considerare in timpul achizitiei este de a va asigura ca telefonul mobil va tine o perioada destul de lunga de timp si nu va ceda la prima problema.

Nu exista dezamagire mai mare decat sa afli ca banii pe care i-ai cheltuit pe un telefon mobil au fost complet irositi atunci cand ai aflat ca el nu corespunde aseptarilor tale.

Tinand cont si de constrangerile bugetare, telefoanele mobile trebuie sa reziste pentru o perioada de timp care sa justifice pretul pe care l-ati platit cand ati facut achizitia. Modernizarea telefoanelor si preturile mari pentru noile modele aparute pot sa faca o gaura destul de mare in buzunar.

Iata mai departe cativa factori pe care trebuie sa-i luati in considerare atunci cand cumparati un telefon nou. Acest lucru va poate ajuta ca telefonul pe care il veti alege sa aiba o durata de viata mai indelungata.

Este bine stiut ca autonomia unei baterii scade considerabil pe masura ce telefonul mobil se uzeaza. Trebuie sa intelegeti ca telefonul poate functiona perfect.

Doar ca nu mai are bateria buna. Solutia in aceasta situatie este simpla si ieftinta – trebuie sa cumparati un nou acumulator. Majoritatea producatorilor ofera baterii de rezerva pentru modelele comercializate, iar acestea sunt disponibile la un pret destul de acceptabil.

Utilizatorii se plang adesea ca trebuie sa-si schimbe telefonul mobil pentru ca nu au suficienta memorie. Pentru a rezolva aceasta problema, producatorii au inceput sa comercializeze sloturi de extensie pentru carduri SD pentru majoritatea modelelor smartphone. Acestea maresc durabilitatea telefoanelor.

Tehnologia a evoluat atat de rapid incat pe piata sunt disponibile carduri SD de pana la 64 GB. Cardurile de memorie au preturi rezonabile, astfel incat achizitionarea lor nu va insemna o gaura mare in buget. Cea mai buna parte este ca sunt tip plug and play.

Trebuie doar sa introduceti cartela de memorie in telefon in acelasi mod in care introduceti cartela SIM, iar telefonul va detecta automat memorie suplimentara. Datele de pe cardul SD pot fi de asemenea transferate fara nici o problema pe laptop, pentru ca majoritatea laptopurilor au cititoare de carduri SD care citesc direct cardul de memorie introdus.

Huse telefoane

Cand aveti un telefon incercati sa aveti cat mai multa grija de el pentru ca peste tot exista riscuri. Orice telefon merita sa fie imbracat intr-o husa iphone 8 care sa-l protejeze. Cumparati cu incredere husa telefon sau carcasa telefon pentru a va bucura de telefonul dumneavoastra o perioada mai lunga de timp, pentru a-i prelungi durata de viata.

0 Shares
You May Also Like