Cum sa iti personalizezi carcasa de protectie a telefonului

0 Shares
0
0
0

Cum sa iti personalizezi carcasa de protectie a telefonului
Fiecare dintre noi este diferit si ne dorim ca si lucrurile noastre sa fie diferite. De aceea ne cumparam haine care sunt altfel fata de cele purtate de cei apropiati, ne tundem altfel, conducem alte masini si avem alte obiceiuri.

Acelasi lucru ne dorim sa se intample si cand vine vorba despre posesiunile noastre. De aceea multe persoane isi personalizeaza masinile, bicicletele, casele si chiar si hainele pot oricand sa capete un nou nivel de originalitate (prin imprimare, spre exemplu).

Ce ne facem insa cand vine vorba despre dispozitivele pe care le cumparam? Pana la urma, acestea seamana intre ele si rareori le putem cumpara in alte culori decat cele standard.[adsenseyu1]

Aici intervin husele si carcasele pentru telefoane, care pe langa protectie, ofera si sansa de a-ti costumiza asa cum vrei noul smartphone.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa cumperi un astfel de accesoriu. Acestea se gasesc la preturi foarte diferite si realizate din mai multe materiale. Poti sa mergi pe variantele mai ieftine (silicon sau plastic) sau pe cele mai scumpe (piele, fibra de carbon, policarbonat, metal).

Totusi, daca aspectul este ceea ce te intereseaza mai mult, ar fi o idee mai buna sa cumperi o carcasa din silicon sau din plastic. Acestea sunt deja foarte colorate, au multe modele si pot sa fie costumizate acasa. In plus, poti cumpara mai multe, pe care le poti schimba atunci cand iti doresti. Si nu trebuie sa iti faci griji pentru ca mai toate firmele mari au accesorii care se potrivesc fiecarui model in parte.

Daca achizitionarea unei carcase deosebite nu iti satisface simtul estetic si vrei ceva mai mult, atunci urmatorul pas logic este acela de a cumpara o folie superioara. Acestea sunt niste stickere care se lipesc pe carcasa si care vin deja imprimate cu modele deosebite (de la peisaje la personaje din filme sau actori si cantareti).

[adsenseyu1]

Poti chiar sa comanzi modele personale si in acest mod vei putea sa fii sigur ca nimeni nu va avea un telefon ca alt tau. Si mai cool este sa asortezi wallpaper-ul telefonului cu carcasa, pentru un efect care nu se uita prea usor.

Cel mai bun mod de a-ti transforma telefonul intr-un dispozitiv care sa te reprezinte 100 % este sa il costumizezi chiar tu. In functie de ceea ce iti doresti, acest proces poate sa fie unul mai simplu sau mai complicat, dar fara indoiala ca fiecare dintre noi poate sa gaseasca solutii.

Asadar, primul pas este sa achizitionezi o carcasa din plastic, foarte simpla. Mai apoi, in functie de talent, poti sa o colorezi asa cum iti doresti. Si daca acest lucru ti se pare complicat, atunci poti sa apelezi la o solutie ceva mai simpla: un colaj din stickerele preferate.

0 Shares
You May Also Like