Reparatii calculatoare si preturi

0 Shares
0
0
0

Reparatii calculatoare si preturi
Acum tot mai multi oameni aleg sa cumpere un laptop in loc de calculator sau in cazul in care mai au inca acasa un astfel de calculator atunci il vor inlocui cu un laptop.

Argumentele acestei alegeri sunt numeroase si extrem de avantajoase. Laptopul are dimensiuni mult mai mici decat un calculator obisnuit ceea ce duce la o economie a spatiului, poate fi transportat cu usurinta si nu in ultimul rand folosind laptopul economisim energie electrica.

Indiferent ca vorbim despre calculatoare obisnuite sau despre laptopuri, vom vorbi in mod evident despre defectiuni ce pot aparea la aceste calculatoare si laptopuri, dar care pot fi remediate cu usurinta intr-un service de reparatii laptopuri.[adsenseyu1]

Laptopul este si el predispus defectiunilor cu atat mai mult cu cat acesta se poate transporta cu usurinta si poate fi scapat de multe ori. Un alt motiv care poate duce la defectarea calculatoarelor dar si  a laptopurilor este folosirea  indelungata fara curatare. Calculatorul necesita a fi curatat cam o data pe an pentru a se evita aparitia unor neplaceri.

Curatarea si atentia in cazul laptopurilor cel putin in momentul transportarii sunt doar doua dintre motivele care pot duce la defectarea acestor aparate. Pot exista insa probleme ceva mai grave, blocarea unor taste de exemplu, nefunctionarea lor sau in cel mai rau caz defectarea unor elemente interne a calculatorului sau laptopului care le fac pe aceste nefunctionale.

Mai pot aparea insa si alte tipuri de probleme, defectarea touchpad-ului, a tastaturii sau a mouse-ului este valabil atat in cazul laptopului cat si a calculatorului. Aceasta problema se poate rezolva ceva mai usor prin simpla inlocuire a acestora insa apeland de asemenea la o firma specializata. Tot despre o inlocuire putem vorbi si in cazul eventualelor zgarieturi ale ecranului.

In momentul in care  ne confruntam cu o astfel de problema, este absolut necesara solicitarea ajutorului din partea unor firme care se ocupa cu astfel de reparatii. Odata ajunsi la firma, operatorii vor prelua solicitarea  si ne vor prezenta conditiile de respectat intr-o astfel de cerere. Una dintre ele fiind descoperirea problemei, chiar daca acest lucru pare simplu, in realitate nu este.

[adsenseyu1]

Multe persoane fie din lipsa de informare, fie din lipsa banilor apeleaza la mecanici neautorizati. Acest lucru nu este tocmai bun deoarece nu putem fi siguri ca rezultatul va fi unul optim iar pe langa acest lucru trebuie sa depindem de timpul liber al unei persoane sau sa ne creem obligatii ceea ce nu este prea comod. Astfel cea mai buna alegere este o firma care e ocupa cu reparatiile de calculatoare respectiv laptopuri.

Multe astfel de firme au pus la dispozitia noastra si o lista de preturi dupa care ne putem ghida si putem chiar aproxima sum ape care ar trebui noi sa o platim pentru reparatia ce urmeaza a se face. La unele firme primii doi pasi care trebuiesc urmati in vederea solutionarii unei astfel de probleme, respectiv solicitarea firmei dar si diagnosticarea problemei sunt gratis.

Pentru instalarea de programe pretul este in jur de 10 lei, pentru instalarea unui antivirus pretul este 50 de lei, in cazul in care este nevoie sa se faca o eliminare a virusilor pretul va fi de aprioximativ 25 de lei iar pentru reinstalarea Windows-ului va trebui sa platim 75 de lei.Preturile sunt acceptabile iar serviciile sunt de multe ori de o foarte buna calitate.

0 Shares
You May Also Like