Cum sa iti alegi o husa buna?

Cum sa iti alegi o husa buna?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vrei sa iti cumperi un telefon mobil, cu siguranta te gandesti sa iti cumperi unul de la un producator renumit, deoarece stim cu totii ca un telefon Samsung, un iPhone, un Lg, un Sony sau un HTC, sunt mult mai bune din toate punctele de vedere decat un telefon fabricat de o firma no name.

Indiferent de faptul ca alegi un astfel de telefon, sau unul de la un producator necunoscut, trebuie sa ai foarte mare grija de telefon, inca din momentul in care ti-ai cumparat dispozitivul.

Cum sa iti alegi o husa buna?
Astfel, trebuie sa iti cumperi un geam de protectie pentru ecran, deoarece acesta iti va proteja display-ul si touchscreen-ul in cazul in care telefonul tau va cadea pe gresie sau pe beton.

De asemenea este foarte important sa iti cumperi si o husa care iti va proteja dispozitivul. De exemplu poti sa optezi pentru o husa universala, care este mult mai ieftina, insa care nu este prea agreata de catre utilizatori pentru ca de fiecare data cand suna telefonul, trebuie scos dispozitivul din husa.

Si totusi, ar fi mai indicat sa iti alegi un model din gama de huse Lg, in cazul in care tocmai ti-ai cumparat un astfel de telefon.

In continuare vreau sa iti prezint cateva modele de huse care au fost speciale concepute pentru modelele de telefoane LG.

Husa LG G3 Nillkin Sparkle View este un model ideal in cazul in care tocmai ti-ai cumparat un telefon LG G3.  Aceasta husa este destul de subtire, si este realizata din piele ecologica, aceasta oferind o buna protectie pentru intreg dispozitivul.

Husa se clipseaza usor pe telefon si il protejeaza in totalitate, adaugand la grosimea telefonului doar 4 mm. Acest model de husa este prevazut cu o parte decupata atat pentru camera foto, cat si pentru celelalte porturi ale telefonului.

Un model de husa destinat telefonului LG G5 este modelul VRS Design High Pro Shield Light Silver. Aceasta husa este ideala dupa cum am mai spus pentru toate modelele LG G5, si de asemenea este foarte subtire, adaugand doar 3 mm la grosimea telefonului. Husa ofera o mare protectie impotriva socurilor mecanice.

Husa LG K4 Boot Type Leather Grey Cubz este ideala pentru a proteja modelele LG G4. Acest tip de husa este confectionat din piele ecologica de o calitate superioara, si ofera o foarte buna protectie pentru uzura zilnica.

Carcasa care cuprinde si care totodata tine dispozitivul este conceputa dintr-un gel moale, care nu zgarie telefonul la introducerea sau scoaterea acestuia din accesoriu, dar asigura o buna protectie impotriva socurilor mecanice.

Aceasta husa este perfecta pentru modelul LG G4 pentru ca ofera protectie atat ecranului, cat si spatelui dispozitivului si marginilor sale, deci practic protectia oferita este una completa.

Deci, dupa cum se poate vedea, poti sa gasesti o multime de modele de huse pentru telefonul tau Lg, si ar fi pacat sa nu iti cumperi una pentru ca in primul rand iti ofera o buna protectie a telefonului, iar in al doilea rand nu au un pret scump. Deci, in mod evident este necesar sa iti cumperi o husa pentru telefon.

0 Shares
You May Also Like