Cum poti sincroniza un dispozitiv iPhone la iTunes?

Cum poti sincroniza un dispozitiv iPhone la iTunes?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care esti in cautarea unui smartphone, cu siguranta o idee inspirata ar fi aceea de a opta pentru un terminal iPhone, scos pe piata de catre renumitul brand american Apple.

In cazul in care vei alege un astfel de dispozitiv, cu siguranta vei face o alegere perfecta, pentru ca datorita sistemului de operare iOS, pe care il detin aceste dispozitive, putem spune ca terminalele iPhone sunt speciale.

Daca mai stam sa luam in calcul si aspectul estetic incredibil al acestor dispozitive, deja se poate spune despre faptul ca un terminal iPhone este ceea ce iti trebuie, pentru ca un astfel de dispozitiv este aproape perfect.Cum poti sincroniza un dispozitiv iPhone la iTunes?

In momentul in care detii un telefon al acestui mare brand, il vei putea conecta de exemplu la iTunes, iar astfel vei putea sa iti sincronizezi filmele, muzica, emisiunile tv preferate, pozele sau orice altceva.

Dupa momentul in care vei efectua sincronizarea terminalului cu iTunes, continutul salvat pe telefonul tau se va potrivi cu cel din biblioteca iTunes, sau cu continutul salvat pe computer.

Inainte de a incepe aceasta sincronizare cu iTunes, va trebui sa stii faptul ca serviciul iCloud sau orice alt serviciu asemanator cu acesta, trebuie utilizat pentru a-ti mentine actualizat continutul de pe dispozitiv.

In cazul in care iti doresti sa utilizezi iTunes pentru a sincroniza dispozitivul, va trebui sa urmezi urmatorii pasi esentiali. In primul rand va trebui sa deschizi iTunes, iar mai apoi sa te asiguri de faptul ca ai cea mai recenta astfel de versiune, iar in cazul in care aceasta nu este cea mai recenta versiune, trebuie actualizata.

Mai apoi, ai nevoie de un cablu date iPhone, pe care sa il folosesti pentru a conecta dispozitivul la calculator. Acest acceosriu vine la pachet cu telefonul, insa in cazul in care nu ai cumparat telefonul nou, poti sa iti comanzi de la un magazin online cablul de date, sau il poti gasi la un service gsm.

Ei bine, dupa ce ai conectat dispozitivul la calculator, in partea stanga, sus, iti va aparea o pictograma iTunes, dupa care va trebui sa faci click pe pictrograma, si va trebui sa te uiti la configurarile, care se gasesc in partea stanga a ferestrei iTunes.

Odata ce ai efectuat acest pas, va fi nevoie sa faci click pe tipul de continut pe care iti doresti sa il sincronizezi, dupa care in fereastra principala iTunes, vei face click pe caseta Sincronizeaza, iar astfel vei activa sincronizarea acelui tip de continut.

Dupa ce vei activa sincronizarea tipului de continut pe care il doresti, iti vor deveni vizibile mai multe optiuni suplimentare pentru a particulariza configurarile de sincronizare.

Dupa efectuarea acestui pas, va fi nevoie sa alegi din nou continutul pe care iti doresti sa il sincronizezi si sa activezi sincronizarea, dupa care vei apasa butonul Aplica, aparut in partea dreapta, jos, iar astfel vei salva setarile de sincronizare.

Este important de stiut ca dupa activarea sincronizarii, de cate ori iti vei conecta dispozitivul iOS la computer si deschizi iTunes, continutul se va sincroniza.

0 Shares
You May Also Like