Cum iti poti actualiza software-ul iOS pentru iPhone-ul tau?

Cum iti poti actualiza software-ul iOS pentru iPhone-ul tau?

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile sunt fara doar si poate cele mai cumparate dispozitive dintre toate cele care se gasesc pe piata in prezent, iar acest lucru se datoreaza fara doar si poate performantelor incredibile pe care le pot avea aceste dispozitive.

In cazul in care trebuie sa iti cumperi un smartphone, cu siguranta ar fi indicat sa iti indrepti atentia spre un model iPhone, de la Apple, pentru ca stim cu totii ca brandul american Apple este unul dintre cele mai renumite branduri din industria de telefoane mobile inteligente.

Cumparand un model de telefon al acestui producator, cu siguranta sansele ca dispozitivul sa se defecteze sunt infinit mai mici, in comparatie cu sansele de a se defecta un smartphone care apartine unui alt producator, nu foarte cunoscut de pe piata.
Cum iti poti actualiza software-ul iOS pentru iPhone-ul tau?

Cu siguranta daca iti vei cumpara un model iPhone vei fi foarte multumit de alegerea facuta, insa datorita faptului ca Apple incearca tot timpul sa isi surprinda clientii intr-un mod placut, le va oferi acestora tot timpul versiuni noi ale sistemului de operare iOS.

Pentru a te bucura de cea mai mare placere atunci cand folosesti terminalul iPhone, va fi nevoie ca acesta sa fie tot timpul actualizat, asa ca fie te ocupi personal de aceasta problema, fie iti duci smartphone-ul la un service de reparatii iPhone, unde expertii de acolo iti vor actualiza telefonul.

In cazul in care vrei sa efectuezi aceasta operatiune pe cont propriu, trebuie sa faci un backup al terminalului, utilizand fie iTunes, fie iCloud.

In ceea ce priveste actualizarea wireless a telefonului, mai intai de toate trebuie sa conectezi telefonul la o priza electrica si sa te conectezi la internet prin wifi, dupa care vei accesa configurarile telefonului, la ramura general, unde vei accesa actualizarea software.

Odata ce ai ajuns aici, va trebui sa atingi Descarcati si instalati, iar in cazul in care ti se solicita sa elimini aplicatii temporar, va trebui sa faci acest lucru, pentru ca software-ul iOS are nevoie de mai mult spatiu pentru actualizare.

Pentru o actualizare rapida, va trebui sa atingi Instalati, sau poti alege ca sistemul sa se actualizeze mai tarziu, sau chiar la noapte, iar in acest caz nu trebuie sa faci altceva decat sa iti conectezi iPhone-ul la o priza inainte de a te culca. Peste noapte dispozitivul se va actualiza complet, iar pe dimineata cand te vei trezi, acesta va fi actualizat.

In cazul in care ti se va solicita, va fi nevoie sa introduci din nou codul e acces. Ei bine, vei putea sa actualizezi telefonul si utilizand iTunes, iar pentru asta va trebui mai intai de toate sa instalezi pe PC sau pe laptop cea mai noua versiune iTunes, dupa care sa conectezi terminalul iPhone la computer, sa deschizi iTunes si sa selectezi dispozitivul.

Urmatorul pas este acela de a da click pe rezumat, dupa care cauta o actualizare, iar mai apoi va trebui sa dai click pe descarcati si actualizati. Si in acest caz este posibil sa ti se solicite codul de acces.

Deasemenea este posibil sa apara mesaje de eroare in iTunes, datorita faptului ca este nevoie de mai mult spatiu pentru actualizare.

0 Shares
You May Also Like