Cum faci backup la un iPhone in iCoud?

Cum faci backup la un iPhone in iCoud?

0 Shares
0
0
0

Telefonul a devenit un dispozitiv de incredere, pe care il utilizam zilnic si care memoreaza date importante din viata noastra. Din fericire insa pot aparea momente cand este nevoie de o reinstalare a softului sau pur si simplu vi s-a stricat procesorul. Indiferent de situatie este bine sa aveti backup la toate datele, pentru a fi salvate in iCloud.

Este deosebit de important sa faceti backup inainte de reinstalarea iOS-ului sau o actualizare a acestuia, pentru a nu pierde nimic din ce aveti salvat pe telefon daca apare o eroare in instalarea sistemului de operare.

Este adevarat ca o mare a continutului telefonului se afla deja salvat in iCloud si poate fi restaurat oricand doriti, insa este la indemana sa aveti mereu o copie recenta si completa a datelor voastre. Totodata, atunci cand salvati datele in iCloud va pastrati si toate setarile si modificarile de retea pe care le aveti pana in acel moment.Cum faci backup la un iPhone in iCoud?

Este foarte simplu sa faceti backup, astfel incat trebuie doar sa mergeti la Settings > iCloud > Backup si sa porniti iCloud Backup. In cazul in care telefonul vostru a fost setat pentru un backup automat atunci cand este conectat la wireless sau la computer, veti primi un mesaj de avertizare, prin care puteti lasa backup-ul automat sau puteti sa il realizati manual.

Salvarea datelor se realizeaza rapid. Imediat ce ati adaugat parola de iCloud si veti porni iCloud Backup, trebuie sa va asigurati ca dispozitivul este alimentat si conectat la wireless. Backup-ul va porni automat, iar datele tale vor fi in siguranta.

Dupa ce ati pornit iCloud Backup, telefonul va afisa o noua optiune, de Back Up Now, prin care sunteti informati ca vor fi salvate automat date cu privire la conturile create cu telefonul, informatii despre sanatatea ta, configurari si setari.

Dupa ce porniti optiunea Back Up Now, telefonul va incepe automat sa faca backup cat timp sunteti conectat la internet, iar in bara veti afla cat va dura intregul proces. Acum datele tale vor fi in siguranta, chiar si atunci cand telefonul tau este furat sau se defecteaza. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi iCloud si sa te bucuri de intreg continutul tau.

Atunci cand ai nevoie de inlocuire display iPhone 8, datele tale sunt in siguranta, insa daca s-a defectat o alta componenta sau este o problema de soft, este posibil sa iti pierzi datele. Daca acestea sunt salvate in iCloud, nu vei pierde nimic si ti le vei putea restaura pe telefon, imediat ce acesta este din nou functional.

Posibilitatea de a face un backup al datelor de pe telefon este disponibila la toate dispozitivele inteligente, nu doar la cele Apple. Important este sa aveti un cont de cloud, iar informatiile se vor salva automat sau manual, in functie de preferinte. In acest fel va asigurati ca pozele si filmuletele voastre preferate sunt pastrate in siguranta, indiferent de ce se intampla cu telefoanele, fie ca acestea sunt furate, fie ca se defecteaza.

0 Shares
You May Also Like