Cum face un service o inlocuire a touchscreen-ului si display-ului la Huawei?

Cum face un service o inlocuire a touchscreen-ului si display-ului la Huawei?

0 Shares
0
0
0

Foarte multe telefoane si componente pentru acestea sunt realizate in China. Datorita mainii de lucru foarte ieftine marii producatori cauta aceasta tara pentru a-si deschide numeroase fabrici pentru componentele telefoanelor pe care le produc, incercand prin acest lucru sa le realizeze la preturi cat mai mici.

Cu cat componentele sau mana de lucru sunt mai ieftine cu atat va scadea mai mult si pretul telefoanelor mobile. Bineinteles ca nici chinezii nu au ramas cu bratele incrucisate uitandu-se la marii producatori care fabrica componente mult mai ieftine pe teritoriul Chinei si au lansat pe piata un concurent extrem de puternic, Huawei.

Acesta a devenit in ultimii ani unul dintre cele mai populare branduri nu numai in China ci si pe plan mondial, incercand si chiar reusind in multe privinte sa ajunga din urma multe nume sonore, cum ar fi iPhone, Samsung, SonyEricsson, HTC, etc. Ascend Mate 7, Ascend P7, Ascend P6, pentru multi utilizatori de telefoane mobile nu reprezinta nimic, in schimb pentru cei care sunt interesati de Huawei, acestea reprezinta, modele tot mai sofisticate de smartphone-uri ale acestui producator.Cum face un service o inlocuire a touchscreen-ului si display-ului la Huawei?

Huawei a lansat foarte multe dispozitive mobile de top in ultima perioada comparabile cu cele ale unor branduri foarte renumite. Dispozitivele inteligente realizate de producatorul  chinez, sunt remarcabile din punct de vedere al performantei si designului. Majoritatea specialistilor, sunt intru-totul de acord ca ultimele modele sunt comparabile cu cele de la Apple sau Samsung, avand in vedere ca brandul chinez este intr-o continua expansiune.

Un design modern nu aduce intotdeauna performanta, deci va trebui sa fim atenti in momentul achizitionarii unui Huawei. Unul dintre aspectele extrem de importante de care trebuie sa tineti cont dupa alegerea telefonului este protectia acestuia. Fara huse, folii sau geamuri de protectie nu puteti evita problemele delicate cum ar fi spargerea display-ului sau a touchscreen-ului, poate chiar distrugerea carcasei.

Acestea nu salveaza intotdeauna smartphone-ul de la defectiuni dar sunt eficiente in cele mai multe situatii de neatentie cand pot fi provocate fisuri asupra touchscreen-ului sau display-ului.

Daca insa veti ajunge sa spargeti cele doua componente va trebui sa apelati la un service gsm autorizat pentru a remedia problema aparuta. Un service telefoane extrem de solicitat este servicegsm.ro, care va va remedia problema extrem de rapid. Acesta va ofera doua posibilitati, prima prin prezenta dumneavoastra la sediul service-ului iar a doua prin intermediul curieratului rapid.

Bineinteles ca cea de-a doua varianta depinde ca timp si de curier fiind putin mai lunga ca durata. Nu va recomandam sa incercati remedierea problemelor aparute la Huawei pe cont propriu, deoarece ii veti putea provoca numeroase probleme suplimentare.

Cel mai indicat este sa apelati la persoane care au multa experienta in domeniu pentru a putea evita eventuale probleme. De cele mai multe ori reparatia poate necesita aparatura speciala de care mai mult ca sigur dumneavoastra nu dispuneti.

De aceea va recomandam schimbarea display-ului sau touchscreen-ului Huawei intr-un service gsm de specialitate. Service GSM.ro este un asemenea service acesta oferind reparatii de calitate si totodata garantii atat asupra lucrarilor cat si a componentelor schimbate.

0 Shares
You May Also Like