Chiar are telefonul tau nevoie de o husa?

Chiar are telefonul tau nevoie de o husa?

0 Shares
0
0
0

Cei mai multi dintre utilizatorii de smartphone-uri, in momentul in care sunt la magazinul operatorului de telefonie mobila pentru a-si cumpara un telefon nou, uita sa isi indrepte atentia si spre accesoriile de protectie compatibile dispozitivului.

Aceasta este prima mare greseala pe care o poate face un utilizator de smartphone, pentru ca in primul rand, trebuie sa isi aleaga o folie din sticla, ideala pentru a-si proteja display-ul si touchscreen-ul telefonului.

Acest accesoriu protejeaza foarte bine in caz de impact, dar nu permite nici ca praful, zgarieturile sau murdaria sa apara pe fata ecranului.Chiar are telefonul tau nevoie de o husa?

Urmatorul accesoriu pe care uita utilizatorii de smartphone sa il cumpere este husa, iar la un magazin al operatorilor de telefonie mobila se gasesc o multime de huse smartphone, de la huse LG, si pana la huse pentru telefoanele oricarui producator.

Trebuie mentionat faptul ca dintre acei utilizatori care nu isi echipeaza telefoanele cu astfel de accesorii, foarte multi considera faptul ca husele sunt mai mult accesorii care au un rol estetic decat un rol practic, asa ca renunta la ideea de a achizitiona o husa.

Lucrurile nu stau insa chiar asa, pentru ca o husa  are rolul in primul rand de a proteja foarte bine telefonul in momentul in care acesta este scapat pe jos, sau sufera un impact cu obiect dur sau foarte dur.

Indiferent de faptul ca ai de gand sa iti cumperi o carcasa ieftina, o husa simpla sau o husa universala, o husa LG sau orice alt gen de husa, important este sa iti echipezi telefonul cu un astfel de accesoriu.

Cu siguranta, in momentul in care telefonul tau este foarte bine protejat, sansele ca anumite defectiuni sa apara sunt foarte mici, iar tu te vei putea bucura de telefon cat mai mult timp.

Plus de asta, in cazul in care ai un smartphone pe care nu prea il folosesti, si te gandesti ca ar fi mai bine sa il vinzi, daca acesta este protejat de o husa, nu va avea un grad foarte mare de uzura, iar in momentul in care te intalnesti cu clientul, poti solicita o suma mai mare de ban in schimbul dispozitivului.

Tot referitor la huse, mai trebuie sa fim realisti si sa recunoastem si faptul ca, acestea pot sa aiba si un rol estetic foarte important.

Poti sa iti indrepti atentia de exemplu spre mai multe modele de husa, unele care sunt mai elegante, si altele care sunt mai practice, insa husa o vei alege in functie de preferinte, in functie de activitatea ta zilnica, si in functie de o multime de alti factori.

Vei putea chiar sa optezi pentru o husa personalizata daca asta iti doresti, si cu siguranta vei putea sa gasesti o multime de astfel de modele de huse smartphone.

Asadar, dupa cum se poate observa, telefonul tau chiar are nevoie de o husa, in primul rand pentru ca aceasta are un rol practice si ii ofera acestuia o buna protectie, dar si pentru ca ii poate oferi un plus de eleganta acestuia.

0 Shares
You May Also Like