Cele mai importante motive pentru care ar trebui sa cumparati iPhone 11 in loc de iPhone 11 Pro sau 11 Pro Max

Cele mai importante motive pentru care ar trebui sa cumparati iPhone 11 in loc de iPhone 11 Pro sau 11 Pro Max

0 Shares
0
0
0

Cele mai noi iPhone-uri Apple – iPhone 11 , 11 Pro si 11 Pro Max – sunt acum disponibile in magazine. IPhone 11 Pro este cel mai sofisticat smartphone Apple din prezent. Cu toate acestea, exista o multime de motive convingatoare pentru a alege un telefon iPhone 11 mai accesibil in locul noului telefon “Pro” de la Apple.

IPhone 11 este succesorul spiritual al modelului iPhone XR de anul trecut, care a fost mai mare decat predecesorul sau, iPhone X, dar realizat cu materiale mai ieftine. Cele doua noi modele „Pro”, pe de alta parte, sunt urmari ale iPhone XS si XS Max, care au inlocuit iPhone X.

In timp ce iPhone 11 Pro si Pro Max sunt smartphone-uri tentante cu cele mai noi tehnologii Apple, iPhone 11 este un telefon incredibil in sine. Iata cateva motive pentru a lua in considerare iPhone 11 in locul celor doua noi telefoane “Pro” de la Apple.

Cele mai importante motive pentru care ar trebui sa cumparati iPhone 11 in loc de iPhone 11 Pro sau 11 Pro Max

  1. iPhone 11 este semnificativ mai ieftin decat modelele iPhone 11 Pro

Cu alte cuvinte, puteti economisi cel putin 300 de dolari alegand  iPhone 11 in loc de un „Pro” 11, mai ales ca toate cele trei noi iPhone au acelasi spatiu de stocare de 64 GB.

  1. iPhone 11 vine cu mai multe culori decat modelele Pro

Modelele iPhone 11 Pro au doar patru culori: gri, argintiu, auriu si verde miezul. IPhone 11, insa, vine in sase culori: violet, galben, verde, negru, alb si rosu.

  1. 3. iPhone 11 are dimensiunea ideala a ecranului: Nu prea mare, dar nici prea mic.

Iata noile dimensiuni pentru iPhone 11, de la cea mai mica la cea mai mare:

  • iPhone 11 Pro : ecran de 5,8 inchi
  • iPhone 11 : display de 6,1 inchi
  • iPhone 11 Pro Max : ecran de 6,5 inchi

In timp ce personal imi place ecranul de 5,8 inci, cred ca ecranul de 6,1 inci de pe iPhone 11 va fi cel mai bun pentru majoritatea oamenilor. Ecranul Pro Max este masiv, in timp ce Pro normal este solid, dar potential putin mic pentru unii oameni.

  1. iPhone 11 nu are un ecran OLED precum modelele „Pro”, insa afisajul sau cu Liquid retina este fantastic

Ecranele OLED, precum cele de pe iPhone 11 Pro si Pro Max, produc culori mai bogate si un contrast mai profund, astfel incat negrul sa se vada negru si nu gri.

In timp ce ecranul LCD de pe iPhone 11 nu poate scoate acelasi efect OLED, afisajul Liquid Retina ofera o imagine de inalta calitate si culori precise. Este unul dintre cele mai bune LCD-uri de pe orice smartphone.

  1. Modelele iPhone 11 si Pro au sisteme identice pentru camerele din spate

Modelele iPhone 11 si 11 Pro au un obiectiv cu unghi larg de 12 megapixeli si un obiectiv ultra-lat de 12 megapixeli. Modelele Pro au, de asemenea, un teleobiectiv de 12 megapixeli pentru zoom.

Un teleobiectiv este bun numai pentru zoomul optic, care nu pierde niciun detaliu in comparatie cu zoom-ul digital. Dar nu este o caracteristica obligatorie. De fapt, daca va pasa cu adevarat de fotografie, nu ar trebui sa folositi functia de zoom prea mult.

 

0 Shares
You May Also Like