Cele mai des folosite material pentru huse

Cele mai des folosite materiale pentru huse

0 Shares
0
0
0

Exista atatea optiuni de carcase sau  huse Samsung pe piata, variind in forma, culoare, marime si textura, incat poti deveni confuz cand trebuie sa alegi intre doua assemanatoare. Desi unii vor alege modelul dupa aspect, este important sa alegem si materialul potrivit. In acest articol o sa iti prezentam avantajele si dezavantajele celor mai utilizate materiale. Cele mai des folosite materiale sunt:
Cele mai des folosite material pentru huse

Plasticul

Plasticul este cel mai folosit material pentru carcasele telefoanelor mobile. Este cel mai ieftin si cel mai durabil. Policarbonat si polipropilen sunt cele mai dure materiale plastice, atat de dure incat geamurile antiglont sunt fabricate din ele.

Prin urmare, avantajele lor il reprezinta faptul ca ofera o protectie buna la preturi avantajoase intr-o gama larga de culori, marimi si stiluri. Sunt usor de accesat si usor de folosit deci nu iti vor scapa usor din buzunar sau din mana. Aditional sunt rezistente la apa si praf. Marele dezavantaj il reprezinta insa faptul ca materialul plastic miroase ingrozitor dupa un numar de zile si pot parea ieftine.

Siliconul

Silicon moale – transparent sau mat, cu design complex sau simplu, e usor de indepartat si permite schimbarea carcaselor mult mai rapid. Cu timpul insa acestea se largesc, iar culorile se pot altera ingalbenindu-se sau decolorandu-se.

Pielea

Pielea fie sintetica sau animala ofera un aspect sofisticat. Pielea artificiala este creata din diferite tipuri de plastic. Textura este moale la utilizare, dar nu este o optiune foarte durabila. Insa, sunt foarte populare deoarece carcasele din piele vin dotate cu buzunare care pot fi folosite pentru a depozita carduri, bani, documente, poze.

Avantajul principal este ca ofera un aspect elegant si clasic. Sunt usor de accesat si de folosit. Cele mai utilizate modele sunt cele gen carte sau flip, protejand telefonul de zgarieturi. Dezavantajul principal il reprezinta pretul, nefiind foarte prietenoase economic , dar si faptul ca ofera protectie minima la scaparea din mana.

Metal

Carcasele de metal sunt foarte populare. Aluminiul fiind cel mai utilizat. Telefoane precum iPhone si Samsung Galaxy au intregul aparat din metal, iar carcasele sunt diponibile tot din materiale metalice. Principalul avantaj il reprezinta faptul ca nu aluneca, ofera un aspect sofisticat si protectie ridicata la cazaturi. Dezavantajul principal e ca pot bloca semnalul telefonului tau si ca au un cost destul de ridicat.

Dupa ce te-ai hotarat ce material doresti ar trebui sa alegi si modelul. Telefonul tau mobil are nevoie de carcase si care sa iti reflecte personalitatea si nevoile. Un stil sofisticat cere strasuri si sidef. Daca esti elegant si clasic vei opta pentru carcase si huse monocrome fara modele, iar un spirit rebel un design cu un print original ce va atrage instantaneu atentia celor din jur. Pragmatic?

Atunci ce-a mai buna husa si carcasa pentru tine sunt cele verticale care iti permit pozitionarea telefonului  vertical ca sa poti urmari cu usurinta fisiere video fara a-l mai tine in mana. Sau poate una din husele-portofel ce sunt dotate cu diverse compartimente in care poti pastra bani, documente si carduri.

Optiunile tale sunt nelimitate, iar daca nu te poti decide – nu-i nimic! Poti oricand avea mai mult de o husa sau o carcasa si sa le schimbi periodic.

0 Shares
You May Also Like