Cele mai bune doua schimburi de criptomonede

Cele mai bune doua schimburi de criptomonede

0 Shares
0
0
0

Indiferent daca esti novice sau esti un investitor experimentat, iata cele mai bune schimburi de criptomonede pentru tine.

Este posibil sa primim plati de la linkurile afiliate incluse in acest continut. Partenerii nostri afiliati nu influenteaza opiniile sau analizele noastre editoriale. Pentru a afla mai multe, consultati Dezvaluirea agentilor de publicitate.

Monede digitale precum Bitcoin, Ethereum si Dogecoin par sa fie implicate oriunde te uiti in aceste zile. De la stiri pana la celebritati precum Kim Kardashian care promoveaza criptomonede pe Instagram, este clar ca toata lumea, de la bancile vechi pana la milenieni, vrea sa participe la actiune.

Dar pentru a patrunde in cripto-vers, va trebui sa vizitezi un schimb de criptomonede sau o retea digitala unde iti puteti transforma dolarii in DOGE (sau orice alta criptomoneda).

Pentru a te ajuta sa alegi locul potrivit pentru a face asta, am analizat gramezi de date cantitative si calitative pentru a determina cel mai bun schimb de criptomonede pentru incepatori, comercianti si utilizatori in general.

Dar, desigur, toate acestea vin cu un avertisment important: pentru toata publicitatea, investitia in criptomonede este inca o calatorie foarte accidentata. Valoarea de piata a aproape un trilion de dolari a fost eliminata recent intr-o singura zi, subliniind importanta de a fi precaut inainte de a lua o decizie. S-ar putea sa ne aflam in mijlocul unei goane a aurului digital, dar nu doresti sa mizezi toti dolarii investiti pe ceea ce se dovedeste a fi pirita virtuala. De aceea, majoritatea expertilor financiari recomanda sa nu faci in criptomonede o investitie pe care nu iti permiti sa o pierzi.

Cel mai bun schimb de criptomonede – Binance.US

Avanpostul intern al superstarului criptografic global Binance, Binance.US ofera majoritatea avantajelor companiei mama, inclusiv comisioane de tranzactionare foarte mici si o multime de monede digitale tranzactionabile.

De ce am ales Binance.US

Indiferent daca sunteti aici pentru a tranzactiona mult (sau putin), Binance.US percepe comisioane scazute din industrie. Are, de asemenea, investitori ocazionali si chiar si cei mai seriosi investitori mai mult decat asigurati cu peste 50 de monede digitale in arsenalul sau cripto. Noii investitori ar trebui sa ramana la aplicatia sa sau la fila „Cumparati criptomonede” de pe site-ul sau web pentru o experienta de investitie mai intuitiva. Dar profesionistii experimentati vor adora multiplele tipuri de comenzi, graficele avansate si datele in timp real in cele doua interfete de tranzactionare.

La fel de important, Binance.US are un rating ridicat de securitate cibernetica (pentru ca in zilele noastre nu poti fi niciodata prea atent).

Posibile dezavantaje

In timp ce peste 50 de monede ii pot multumi pe cei mai multi dintre noi, unii ar putea tanji dupa cele aproximativ 300 de cripto-uri care lipsesc Binance.US in comparatie cu compania mama. In plus, vesti dezamagitoare pentru cei care locuiesc in Connecticut, Hawaii, Idaho, Louisiana, New York, Texas si Vermont — in prezent nu pot avea conturi Binance.US.

Cel mai bun schimb de criptomonede pentru incepatori — Coinbase

Daca chiar ai fost atent, chiar si vag, la stirile cripto, probabil ca esti la curent cu puterea IPO Coinbase. Dar chiar si in afara evaluarii sale uimitoare, Coinbase are o reputatie mult meritata ca fiind una dintre cele mai bune modalitati de a investi in monede digitale.

De ce am ales Coinbase

Lasand deoparte recunoasterea puternica a numelui sau, Coinbase ofera una dintre cele mai mari si mai sigure platforme de tranzactionare cu active digitale. Este gratuit (si rapid) sa va inscrieti si ofera o lista de aproximativ 60 de criptomonede tranzactionabile la care se va adauga, in curand, Dogecoin.

Caracteristica remarcabila a platformei este interfata sa intuitiva, care faciliteaza inceperea si executarea investitiilor cripto unice sau recurente. Pe langa un rating puternic de securitate cibernetica, Coinbase are si o sectiune solida de educatie, cu tutoriale pentru incepatori care trateaza toate aspectele investitiilor cripto. De fapt, Coinbase va va plati chiar si in crypto atunci cand progresati in parcurgerea lectiilor.

Posibile dezavantaje

Cu toate acestea, nivelul de confort oferit de Coinbase vine la un pret ridicat.

Structura sa complicata de taxe ajunge sa coste mai mult decat ar face aceeasi tranzactie pe platforma Coinbase Pro a companiei, care este destinata investitorilor mai experimentati, dar este si gratuita. (Si chiar si taxele Coinbase Pro sunt mai mari decat multi concurenti de top pana cand tranzactionati o cantitate considerabila de cripto in fiecare luna.)

Cel mai bun schimb de criptomonede pentru entuziastii de criptomonede – Binance.US

Desi este o alegere solida pentru investitorii de toate tipurile, Binance.US se remarca in special prin beneficiile pe care le ofera comerciantilor de cripto frecventi.

De ce am ales Binance.US

Similar cu majoritatea schimburilor, Binance.US stimuleaza comerciantii cripto cu volum mare prin reducerea constanta a taxelor deja mici. In plus, efectuand tranzactii in BNB, moneda digitala nativa a platformei, puteti reduce costurile de tranzactionare cu inca 25%. Comerciantii cu volum mare pot opta si pentru optiunea de tranzactionare over-the-counter (OTC) a Binance.US pentru a evita si mai mult comisioanele, fiind nevoiti sa plateasca doar diferenta dintre pretul de cumparare si cel de vanzare.

Posibile dezavantaje

In plus fata de ofertele limitate de monede in comparatie cu alte burse majore, Binance.US nu accepta in prezent tranzactionarea in marja – o strategie cu risc ridicat, potential cu recompensa ridicata, care a expus multi investitori GameStop la pierderi semnificative la inceputul acestui an.

Cu toate acestea, tranzactionarea in marja cu cripto este oarecum neobisnuita pe pietele din SUA in prezent, deoarece guvernul federal determina modul in care va gestiona cripto-urile. Odata ce o hotarare este stabilita, tranzactionarea in marja si chiar strategiile bazate pe futures vor deveni probabil mai comune pe toate schimburile cripto.

Sfaturi atunci cand cumparati criptomonede

Daca esti nou in cumpararea cripto, exista cateva lucruri de retinut:

  • Securitatea este cheia. Multe schimburi majore au fost victimele unor hackuri de milioane de dolari. Desi schimburile au rambursat clientii pentru orice cripto pe care l-au pierdut, nu doriti sa va puneti in aceasta pozitie. De aceea, este important sa alegeti un schimb sigur (si de renume). Pentru a va minimiza riscul si mai mult, va puteti gandi sa va distribuiti banii la multe schimburi sau chiar sa va stocati cripto intr-un portofel „rece” care nu este conectat la internet.
  • Analizati volumul de tranzactionare. Aruncati o privire la numarul de tranzactii care au loc pe o anumita bursa (si chiar la o anumita moneda de pe acel schimb) in fiecare zi. In mod ideal, doriti sa vedeti multe, astfel incat sa stiti ca veti putea obtine un pret corect atunci cand va cumparati si vindeti cripto.
  • Tine cont de taxe. Probabil ai auzit ca taxele sunt importante atunci cand vine vorba de investitii, mai ales daca intentionezi sa fii un calator frecvent pe aceasta piata. Oricand plattesti un pret mai mare achizitionand cripto, ai mai putin de crescut in timp. De aceea, probabil ca vei dori, de asemenea, sa eviti sa cumperi cripto cu un card de debit sau de credit: taxele pot ajunge pana la 5% din tranzactia ta. atunci cand cumperi cripto cu un card in loc de numerar sau alta moneda.
  • Nu uita de taxe. Nimeni nu vrea sa se gandeasca la inspectorul fiscal atunci cand incearca sa se imbogateasca cu cripto peste noapte. Dar aminteste-ti ca vei datora impozitele IRS pe castigurile de capital pentru orice profit pe care il obtineti atunci cand vindeti cripto. Acest lucru este valabil chiar si daca folositi criptomoneda pentru a cumpara ceva si valoarea acesteia a crescut de cand ati cumparat-o prima data.

Metodologie

Am determinat clasamentul analizand primele 10 schimburi centralizate de criptomonede pe CoinMarketCap.com in functie de trafic, volumul de tranzactionare si disponibilitatea pentru clientii din SUA. Am analizat peste 20 de puncte de date pentru fiecare schimb de criptomonede si am le-am cantarit pe fiecare in ceea ce priveste importanta lor pentru diferite categorii de investitori in criptomonede.

0 Shares
You May Also Like