Ce semnifica gradele de protectie ale proiectoarelor?

Ce semnifica gradele de protectie ale proiectoarelor?

0 Shares
0
0
0

Suntem convinsi ca vi s-a intamplat sa cautati proiectoare led care sa fie bune pentru curte si ati vazut denumirea de proiector led IP65 si nu ati stiut ce inseamna. Aceste solutii pentru iluminarea exterioara sunt tot mai cautate pentru ca sunt si cele mai economice dar si cele mai spectaculoase astfel de solutii de iluminat.

De asemenea ele sunt si cele mai sigure si sunt considerate cele mai moderne solutii pentru iluminat atat in interior cat si la exterior. De aceea va recomandam, ca in momentul in care doriti sa aveti cele mai moderne spatii de locuit, indiferent ca vorbim despre interiorul casei dar si despre curte sau gradina, sa alegeti solutiile led.Ce semnifica gradele de protectie ale proiectoarelor?

In acest articol va prezentam ce inseamna gradele de protectie pe care le au proiectoarele pentru exterior.

Gradul de protectie IP65 este protectia totala pentru patrunderea prafului dar si protectia completa a jeturilor de apa. Un jet de apa care va fi dirijat deasupra corpului de iluminat, indiferent in ce directie, nu are cum sa genereze efecte daunatoare asupra acestor leduri.

Gradul de protectie IP66 implica o protectie completa contra patrunderii din prafulul exterior si protectia impotriva conditiilor similare celor care sunt pe navele de transport care se deplaseaza pe mare.

Comparativ cu becurile care sunt standard ledurile sunt cunoscute si pentru cat sunt de durabile si pentru viata lor lunga. Odata ce ati instalat proiectoarele cu led nu trebuie sa va ingrijorati pentru u timp lung in ceea ce priveste inlocuirea lor.

Aceste lumini nu se sting brusc atunci cand li se apropie durata de final a vietii. Se diminueaza lumina in mod treptat si astfel veti fi avertizati ca urmeaza sa vi se arda becurile si veti avea timpul necesar pentru a le schimba.

Economia facuta la energia electrica este semnificativa si imprumuturile sale sunt reduse pentru oamenii de afaceri ce au depozite sau care isi gestioneaza stadioanele.

Va expunem si cateva dintre avantajele ledurilor si corpurilor de iluminat care le folosesc. Durata mare de viata este un avantaj considerabil. In medie ledurile au o durata de viata mult mai mare decat sursele casice de lumina care sunt cu incandescenta, cu halogen sau luminile fluorescente.

Luminile puternice le fac sa fie foarte cautate. Fasciculul de lumina alba al ledurilor este similar cu lumina zilei. In cazul in care se va utiliza pentru iluminare spectatorii se simt ca si cand este lumina mereu pe timpul zilei.

Intretinerea precum si costurile de intretinere mici sunt de asemenea avantaje importante. Utilizatorii economisesc sume considerabile de bani, de timp si de efort, iar ledurile sunt invelite in carcase dure care sunt incasabile si asta face ca proiectoarele sa fie impermeabile la ruperi.

Ledurile nu cntin mercur si nici plumb si nu genereaza nici emisii mari de carbon. Mercurul si plumbul nu au cum sa fie utilizate in productia de proiectoare cu led pentru ca aceste tehnologii noi nu folosesc substante nocive iar in timpul fabricatiei nu se emite carbon. Aceste corpuri de iluminat asa cum se vede sunt mult mai prietenoase cu mediul inconjurator.

0 Shares
You May Also Like